ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Επίσημη πρώτη συναυλία της Συμφωνικής του ΕΑΠΣτο πλαίσιο δημιουργίας πολιτιστικών ομάδων το ΕΑΠ παρουσιάζει την προσεχή Κυριακή 7-5-17 στις 20:00, την επίσημη πρώτη συναυλία της συμφωνικής του ορχήστρας, στο συνεδριακό χώρο του ΤΕΙ Πατρών.  Η ορχήστρα αποτελείται από 32 μουσικούς υπό την διεύθυνση του Μο Γαλάνη Γιώργου. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα των Mozart, Haydn, R. Strauss, Elgar, Delious και Verdi, με τη συμμετοχή των σολίστ Λένας Σουρμελή (Σοπράνο), Μάριου Μανιατόπουλου (Τενόρος) και Στάθη Παπαδιαμαντόπουλου (Πιάνο). Τη συναυλία θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Συνθέτης Νίκος Πλατύραχος και ο Μαέστρος Ανδρέας Πυλαρινός.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με την πρωτοβουλία δημιουργίας πολιτιστικών ομάδων, βάζει σε πρώτο πλάνο την ανοικτότητα προς την κοινωνία, αλλά και την προώθηση του πολιτισμού, δίνοντας βήμα σε όλους, φοιτητές, καθηγητές, προσωπικό αλλά και νέους δημιουργούς-καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής μας, αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα της συμπόρευσης της επιστήμης και της τέχνης. Στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στεγάζονται και λειτουργούν Συμφωνική ορχήστρα, Ευρωπαϊκή χορωδία, Βυζαντινή χορωδία, Χορευτική ομάδα και σύντομα θεατρική ομάδα.
Δημοσίευση σχολίου