ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Πάλι παρούσα η φανέλα της Εθνικής Ελλάδος (ΝΔ)

Η Α. Μ. Ασημακοπούλου μάλωσε Ευρωπαίο Επίτροπο για την φιλελληνική στάση του!

Πάλι παρούσα η φανέλα της Εθνικής Ελλάδος (ΝΔ) που ο Κούλης λέει ότι φορά το κόμμα του όταν βρίσκεται εκτός Ελλάδος, εκεί που συζητούνται ελληνικά θέματα! 

 
Η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επέπληξε Ευρωπαίο Επίτροπο γιατί έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση για την οικονομία! Έκπληκτος έμεινε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για Θέματα Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς Άντρους Άνσιπ και ρωτούσε τους συνεργάτες του, για την ανθελληνική στάση της βουλευτού!

Το συμβάν έγινε στη Βουλή κατά την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου.

«Μας εξέπληξε λίγο το ότι δώσατε συγχαρητήρια για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας και ελπίζω όσο είστε εδώ να μπορέσετε να δείτε λίγο την πραγματικότητα από κοντά», ήταν η φράση της Α. Μ. Ασημακοπούλου. 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν την αναφορά με τον προεδρεύοντα Τάσο Κουράκη να τους κάνει παρατήρηση. Όμως πια η βουλευτής της ΝΔ είχε απασφαλίσει και ενοχλημένη γύρισε στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν και σχολίασε: «έχω την αίσθηση ότι δεν με προσέχει ο αντιπρόεδρος». Αμέσως μετά γύρισε με ύφος και βρετανική προφορά και είπε στον Α. Άνσιπ: «Μήπως θέλετε να σας μιλήσω αγγλικά για να με προσέξετε;»!

Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν την  αποστόμωσε 

Η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στην συνέχεια επέμενε πως η Ελλάδα είναι ουραγός στα θέματα ψηφιακής πολιτικής και ότι η χώρα κατέχει την 26η θέση στο δείκτη DESI (πρόκειται για τον δείκτη με τον οποίο καταγράφονται οι αποδόσεις των 28 κρατών στον τομέα των ψηφιακών αποδόσεων), για το οποίο -κατά την ίδια- δεν μπορεί να δώσει συγχαρητήρια στην Ελλάδα ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

O Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Άντρους Άνσιπ, όμως την αποστόμωσε στη δευτερολογία του τονίζοντας ότι η Ελλάδα βελτίωσε τις επιδόσεις της το προηγούμενο έτος κατά 8,6% (η 4η καλύτερη επίδοση μεταξύ των 28 της Ε.Ε.). Δηλαδή κατέστησε σαφές ότι η κακή εικόνα που παρουσίαζε προήλθε από τα προηγούμενα χρόνια (κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).
Δημοσίευση σχολίου