ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Στην Εντατική 8χρονη μετά από δάγκωμα φιδιού!

Μάχη με το θάνατο στην Παιδιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίου) έδωσε ένα 8χρονο κοριτσάκι από χωριό της ορεινής Ηλείας που δαγκώθηκε από οχιά πριν τρεις μέρες. Τώρα βρίσκεται εκτός κινδύνου και  νοσηλεύεται πλέον στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας εκτός Εντατικής.
 
Το παιδί, μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Νοσοκομείο του Πύργου και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς διακομίσθηκε στο Ρίο, όπου και νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση.

Το κοριτσάκι – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – βρισκόταν με τα μεγαλύτερα αδέλφια του σε αγροτική περιοχή, μακριά από το χωριό και δέχθηκε δύο τσιμπήματα.

Το παιδάκι – σύμφωνα πάντα με πληροφορίες – αισθάνθηκε έντονη δυσφορία αλλά για αρκετή ώρα έμεινε αβοήθητο. Μέχρι να ενημερωθούν οι γονείς και να το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο του Πύργου, που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από το μικρό ορεινό χωριό, είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Με αφορμή το γεγονός, γιατροί συνιστούν προσοχή, ιδιαίτερα τώρα τπου μπαίνουμε στο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: