ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Νέοι βανδαλισμοί στο 20ο Νηπιαγωγείο Πατρών
Άγνωστοι βάνδαλοι, προκάλεσαν δολιοφθορές στο 20ο Νηπιαγωγείο της Πάτρας στην Αρόη (Αγίου Κωνσταντίνου 21) και μάλιστα τρεις φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για ένα σχολικό κτίριο που έχει ανακαινιστεί πλήρως από τις υπηρεσίες του Δήμου, παρά τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό, όμως αυτό δεν πτόησε τους καταστροφείς, που «χτύπησαν» τρεις φορές.

Το πρώτο περιστατικό παραβίασης σημειώθηκε στις 20 Φεβρουαρίου, το δεύτερο στις 18 Απριλίου και το τρίτο σήμερα, Παρασκευή 5 Μαΐου.
Σήμερα συγκεκριμένα, έγραψαν συνθήματα με μπογιές στους φρεσκοβαμμένους εξωτερικούς τοίχους και στα παράθυρα, ενώ διασκόρπισαν μπογιές στην είσοδο και στο προαύλιο του σχολείου. 

Η Δημοτική Αρχή, εκφράζει τη θλίψη της και την ανησυχία της για τις καταστροφές και απευθύνει για μια ακόμα φορά έκκληση στους δημότες, στους αρμόδιους φορείς και στις Αρχές, να προστατεύσουν την περιουσία του Δήμου, που είναι περιουσία του Πατραϊκού λαού.
Δημοσίευση σχολίου