ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

«Καμία ιδιαίτερη ρύθμιση για το πολιτικό προσωπικό»

Δήλωση του αν. υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1


«Δεν έγινε καμία ειδική ρύθμιση για το πολιτικό προσωπικό» ξεκαθάρισε, "είναι μια ρύθμιση για όλους όπου στα μεγαλύτερα εισοδήματα υπάρχει μεγαλύτερη επιβάρυνση, άρα αν το πολιτικό προσωπικό έχει μεγαλύτερα εισοδήματα επιβαρύνεται περισσότερο".

Επίσης όπως τόνισε ο κ. Φάμελλος «το δημοσίευμα αναφέρει ψευδώς ότι το 8% του φόρου αλληλεγγύης επιβλήθηκε με νόμο της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου». Αντίθετα, «το 2014 μειώθηκε ο φόρος αλληλεγγύης για τα πολιτικά πρόσωπα στο 3,5%» με ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση έγινε κλιμάκωση του φόρου που φτάνει μέχρι και 10% εξήγησε ο αν. υπουργούς Περιβάλλοντος συστήνοντας ότι τα ΜΜΕ πρέπει να κάνουν πληρέστερη έρευνα και που θα στοχεύει σε μια πιο αντικειμενική παρουσίαση της πραγματικότητας.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση ο κ. Φάμελλος ρώτησε απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση σε τι θεωρεί ότι πρέπει να κάνει πίσω η κυβέρνηση, για να κλείσει η αξιολόγηση, στα εργασιακά ή στις συντάξεις; Ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι η κυβέρνηση ήταν έτοιμη να κλείσει την αξιολόγηση από το Νοέμβριο, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό εξαιτίας των απαιτήσεων είτε του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, είτε του ΔΝΤ. 

Επιτέθηκε κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το προσχηματικό ενδιαφέρον της για επενδύσεις καθώς είχε "επενδύσεις 6.5 δισ παγωμένες στα συρτάρια", αντίθετα το μόνο που έκανε ήταν μειώνει τους μισθούς και να παίρνει μέτρα απορρύθμισης της αγοράς εργασίας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Αναφέρθηκε δε, στο νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα που έχει καταθέσει η κυβέρνηση.


Κατ. Μπρέγιαννη - avgi.gr
Δημοσίευση σχολίου