ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Δείτε τον διαδραστικό χάρτη με τους Αυτοκινητόδρομους

Το ypodomes.com παρουσιάζει από σήμερα τον πρώτο διαδραστικό χάρτη με την λειτουργία του Ελληνικού Δικτύου Αυτοκινητόδρομων. 


Πρόκειται για ένα "υβριδικό" εργαλείο που θα σας επιτρέψει να βλέπετε την πορεία των παραδόσεων και λειτουργίας των νέων τμημάτων των οδικών αξόνων που βρίσκονται ακόμα υπό κατασκευή.

Ολυμπία Οδός, Ιόνια Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Κεντρική Οδός Ε65, Νέα Οδός, Εγνατία Οδός, Αυτοκινητόδρομος Μορέας, Αττική Οδός, μέρα με τη μέρα θα παρουσιάζονται στον χάρτη και θα σας δώσουν την ευκαιρία να βλέπετε, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, το δίκτυο αυτοκινητόδρομων όπως διαμορφώνεται.



Τις επόμενες ημέρες ο χάρτης θα εμπλουτιστεί με τα νέα τμήματα δρόμων αλλά και αυτοκινητόδρομων που ήδη λειτουργούν.

Με την πράσινη γραμμή μπορείτε να διακρίνετε τα τμήματα σε λειτουργία και με την κόκκινη γραμμή τα τμήματα σε κατασκευή.

Σε μερικές ημέρες θα υπάρξει και η "κίτρινη γραμμή" με τα νέα έργα στους αυτοκινητόδρομους, όπως το Πάτρα-Πύργος, ο ΒΟΑΚ κ.α.

Μπείτε στον διαδραστικό μας χάρτη και δείτε από πρώτο χέρι το πρώτο αλληλοσυνδεόμενο Ελληνικό Δίκτυο Αυτοκινητόδρομων που αποκτά η χώρα.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: