ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Εξπρές διαδικασίες για τους πλειστηριασμούς;Διαδικασίες-εξπρές για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων προβλέπει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή».
Στόχος, το όλο σύστημα να τεθεί σε πλήρη λειτουργία από τον προσεχή Σεπτέμβριο ώστε να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί που έχουν «παγώσει» λόγω των αντιδράσεων που υπάρχουν στα ειρηνοδικεία από ομάδες που αντιτίθενται στη διενέργειά τους, αλλά και της πολύμηνης αποχής των συμβολαιογράφων.


Όπως προβλέπεται, «η διοίκηση και η διαχείριση των ηλεκτρονικών συστημάτων πλειστηριασμών θα ανατεθούν με τη σύμφωνη γνώμη της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογράφων Ελλάδας, στους κατά τόπους συμβολαιογραφικούς συλλόγους».

Με βάση τη διαδικασία που περιγράφεται, «με την υποβολή της προσφοράς, οι υποψήφιοι πλειοδότες θα ενημερώνονται αμέσως από το σύστημα με μήνυμα για το ποσό της προσφοράς τους, τον ακριβή χρόνο υποβολής της, καθώς και ότι αυτή έχει εγκριθεί. Με το ίδιο μήνυμα ο υποψήφιος πλειοδότης θα ενημερώνεται για τη μέγιστη προσφορά που έχει υποβληθεί στο σύστημα».
Δημοσίευση σχολίου