ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

«Οικογενειακά προβλήματα έπληξαν την μαθήτρια»


Φωτογραφία αρχείου.



Κύμα αλληλεγγύης σημειώθηκε άμεσα λέει ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης, Κώστας Γιαννόπουλος


Τη διαβεβαίωση ότι το περιστατικό λιποθυμίας 17χρονης μαθήτριας που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 14-3-2017, σε λύκειο της Πάτρας είναι το μοναδικό που έχει εμφανιστεί κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά στη Δυτική Ελλάδα έδωσε χθες το πρωί, μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης, Κώστας Γιαννόπουλος.

«Κατά δήλωση της μητέρας το περιστατικό οφείλεται σε μια ατυχή σειρά πολλών παραγόντων, κυρίως στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που βιώνει η οικογένεια και το ζήτημα το βιολογικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννόπουλος.

Ωστόσο αυτό δεν πτόησε τον Δήμο Πατρέων, που έσπευσε να εκδώσει προπαγανδιστικό δελτίο ενημέρωσης και να παρασύρει τα τοπικά ΜΜΕ, ότι το συμβάν οφείλεται στην διακυβέρνηση από τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Και όχι στο δυσμενές οικογενειακό περιβάλλον, σύμφωνα με το οποίο, ο πατέρας έχει εξαφανισθεί, όπως ενημερώθηκε χθες από το «Φωτεινό Αστέρι» το Istologio G. Mosxou και πίσω έμεινε μία μάνα με τρία παιδιά, άνεργη και χωρίς να φτάνει στα χέρια της το επίδομα  που στην οικογένεια παρέχει η Πολιτεία!

Και δεν μπορεί να πιστέψει κανείς, πως ο Δήμος Πατρέων δεν διαθέτει υπηρεσίες, που θα ενημερωθούν ενδελεχώς για το ποιοι λόγοι οδήγησαν στον υποσιτισμό της μαθήτριας.
Είναι προφανές πως επεδίωξε και εφάρμοσε σπέκουλα εις βάρος της οικογενείας! Πράξη απαράδεκτη! 

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο η Περιφερειακή Εκπαίδευση είναι έτοιμη, καθότι:  

«Είναι καθαρά τυπικό το θέμα ίσως ζήτημα ωρών και ημερών. Εμείς στην περιοχή μας έχουμε πρόγραμμα κάποιων περιοχών, όχι του Δήμου των Πατρέων, μέσα από το οποίο έχουν δηλωθεί σχολικές κοινότητες που θα υποστηριχτούν από τα σχολικά γεύματα. Αν αποτυπώναμε το χάρτη των παρεμβάσεων  των ρυθμίσεων και των υποστηρίξεων που έχουν γίνει πραγματικά θα εντυπωσιαζόμασταν, συμβαίνουν αυτή την στιγμή που μιλάμε, πάρα πολλά πράγματα ενίσχυσης», είπε χαρακτηριστικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: