ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Οι κουκουλοφόροι επιχέρουν για τον... αντρισμό τους!
Κατέστρεψαν υποδομές του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, υπό την ανοχή της Αστυνομίας! 

«Στις 13 Μάρτη, ξημερώματα Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επίθεση εκκένωσης σε καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους κοινωνικούς χώρους, από τους κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς. 


Συγκεκριμένα, εκκενώθηκε η κατάληψη μεταναστών στην οδό Αλκιβιάδου στα Εξάρχεια και ο αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος Villa Ζωγράφου, με την σύλληψη 7 συντρόφων. Το ίδιο πρωί έγινε εισβολή από τους αστυνομικοδικαστικούς μηχανισμούς στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αγρινίου».


Αυτά αναφέρονται σε ανάρτηση νεαρών αυτόνομης προέλευσης και ως ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις που χτυπήθηκαν στις 13 Μαρτίου, το πρωί της 17 Μαρτίου οι ανώνυμοι νεαροί κουκουλοφόροι κατάλαβαν τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, κι αφού ως γκάνγκστερ  της ακροδεξιάς ακινητοποίησαν δύο γυναίκες και τρεις μεσήλικες, μοιράζοντας κείμενα και αναρτώντας πανό, αλλά και «καταστρέφοντας παράλληλα διάφορες υλικές υποδομές των γραφείων, αποχώρησαν», ενώ τα γραφεία του Γ'  Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας δίπλα σε απόσταση 20 μέτρων, δεν συγκινήθηκαν, παρότι φάνηκαν 30 περίπου μασκοφορεμένοι δίπλα τους, με πανώ κλπ. 

Και καταλήγει η ανάρτηση των... παληκαράδων, υπό την σκέπη της Αστυνομίας:

«Πιο συγκεκριμένα κόψαμε καλώδια υπολογιστών και άλλων μηχανημάτων που υπήρχαν στο γραφείο, καταστρέψαμε διάφορα έγγραφα, ενώ σαμποτάραμε και τις κλειδαριές από τις πόρτες του κτηρίου».
Δημοσίευση σχολίου