ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Π. Πολάκης: Έκθετοι οι συνδικαλιστές του «Αγ. Ανδρέα»

Παύλος Πολάκης στο thebest.gr: Έκθετοι οι τοπικοί συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ μετά την παράδοση του πολυώροφου στον «Αγ. Ανδρέα»  Ο αν. υπουργός Υγείας εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη
Την ικανοποίησή του για την παράδοση του πολυώροφου κτιρίου του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, εκφράζει με δήλωση του στο thebest.gr και στο δημοσιογράφο Θάνο Νασόπουλο, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Όπως τονίζει ο αν. Υπουργός Υγείας με την παράδοση του κτιρίου «ξεπεράστηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι γνωστές και χρόνιες παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης».
 
Ο κ. Πολάκης, στη δήλωσή του προς το thebest.gr, ασκεί οξεία κριτική στη στάση των συνδικαλιστών του νοσοκομείου, για τους οποίους δηλώνει ότι είναι έκθετοι, καθώς μιλούσαν για καθυστερήσεις στην παράδοση του κτιρίου ενώ «λίγες ημέρες πριν τον αγιασμό του κτιρίου αναρτούσαν φωτογραφίες με σόμπες χαλαζία σε δωμάτια κλινικών, οι οποίες μεταφέρονται στο νέο κτίριο».

Η δήλωση του αν. Υπουργού Υγείας έχει ως εξής:

«Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Υπουργείου Υγείας, της Διοίκησης της ΚΤΥΠ Α.Ε., αλλά και της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» ξεπεράστηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι γνωστές και χρόνιες παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης και κατέστη δυνατή η παράδοση προς χρήση των νέων κτιριακών υποδομών του νοσοκομείου, στις οποίες πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός.

Η μεταφορά τμημάτων και κλινικών του νοσοκομείου στο νέο κτίριο ξεκινά άμεσα.

Το γεγονός αυτό, εκτός από την καταλυτική επίδραση που θα έχει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου, αφήνει έκθετους και τους τοπικούς συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ, οι οποίοι αφενός μιλούσαν για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και από την άλλη λίγες ημέρες πριν τον αγιασμό του κτιρίου αναρτούσαν φωτογραφίες με σόμπες χαλαζία σε δωμάτια κλινικών, οι οποίες μεταφέρονται στο νέο κτίριο.

Ας αφήσουν οι κύριοι αυτοί την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να γνωρίζει καλύτερα το πώς πρέπει να νοσηλεύονται οι ασθενείς και ας συνεχίσουν τον «φωτογραφικό» τους αγώνα…»
Δημοσίευση σχολίου