ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ο Ανδρέας Ριζούλης στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας

ΔΕΙΤΕ το βίντεο της παρέμβασης του στην Επιτροπή της Βουλής. 
 
Ο Ανδρέας Ριζούλης τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή αναφέροντας ότι το αστικό περιβάλλον στην χώρα μας επί σειρά ετών υιοθέτησε μια κουλτούρα παραβατικότητας όσον αφορά την οδική παιδεία αναφέροντας και ενδεικτικό παράδειγμα. 

Για την προοπτική της ένταξης της κυκλοφοριακής αγωγής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ανέφερε ότι αν όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα της πολιτείας, θα πρέπει να ενταχθεί υποχρεωτικά στα σχολικά προγράμματα όλων των σχολείων. Κάθε χρόνο δηλαδή διαφορετική τάξη θα υλοποιεί ένα πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής στο οποίο θα εμπλέκονται όλες οι σχολικές τάξεις. 

Κλείνοντας την τοποθέτηση του τόνισε ότι η εκπαιδευτική κοινότητα μπορεί να ικανοποιήσει την παίδευση στην κυκλοφοριακή αγωγή αλλά είναι και θέμα οικογένειας, εικόνων και παράστασεων που λαμβάνει το παιδί από πολύ μικρή ηλικία. Θα πρέπει λοιπόν να ερευνηθεί πως όλοι οι εμπλεκόμενοι θα συμμετέχουν σε ανάλογα προγράμματα (π.χ. σύλλογοι γονέων).
Δημοσίευση σχολίου