ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Αναγκαία η ελάχιστη αναγνώριση κύριε Πελετίδη!



Παρέλαβε το Πλατανόδασος από την Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, αλλά αγνόησε ότι αυτή η παραχώρηση ήταν με βούλησε της κυβέρνησης. Και στο ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε ο κ. Πελετίδης, απλώς αρκέστηκε να μην επαναλάβει το πολιτικό υβρεολόγιο κατά ΣΥΡΙΖΑ. Μεγάλη παραχώρηση(!) είναι και αυτό, για την... επαναστατική του μικροψυχία!


Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με αφορμή την παραχώρηση του Πλατανοδάσους εκ μέρους της διοικήτριας του ΟΑΕΔ, προς τον Δήμο Πατρέων

«Το νότιο πάρκο χωρίς την βοήθεια του ΟΛΠΑ δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί, το θαλάσσιο μέτωπο, το πλατανόδασος και τα καταστήματα στις εργατικές κατοικίες δεν θα μπορούσαν να αποδοθούν στην πόλη χωρίς την πολιτική βούληση από την πλευρά της κυβέρνησης».

Με τα παραπάνω το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐας, υπενθυμίζει στον Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη, πως έπρεπε «να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μια κυβέρνηση που μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες σέβεται τις υποσχέσεις της αλλά και τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των πολιτών της Πάτρας, βοηθώντας το Δήμο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής κυρίως των λαϊκών οικογενειών που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με αφορμή την παραχώρηση του Πλατανοδάσους εκ μέρους της διοικήτριας του ΟΑΕΔ, προς τον Δήμο Πατρέων.  

«Η κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ τηρώντας τις υποσχέσεις της συνεχίζει τις παραχωρήσεις χώρων προς το Δήμο Πατρέων με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποχαρακτηρισμού της χερσαίας λιμενικής ζώνης και το άνοιγμα του δρόμου για την οριστική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο, ακολούθησε την Παρασκευή 10.3 η παραχώρηση από τη διοικήτρια του ΟΑΕΔ του πλατανόδασους στον Καστελόκαμπο, έκτασης 59 στρεμμάτων, καθώς και 13 καταστημάτων και τεσσάρων αιθουσών σε τέσσερις οικισμούς των εργατικών κατοικιών ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους δημότες.

Θα περιμέναμε από τη δημοτική αρχή να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μια κυβέρνηση που μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες σέβεται τις υποσχέσεις της αλλά και τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των πολιτών της Πάτρας, βοηθώντας το Δήμο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής κυρίως των λαϊκών οικογενειών που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Όταν συμβαίνουν τόσο σημαντικά πράγματα στην πόλη θεωρούμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα πρέπει να λειτουργεί με μικροκομματικά κίνητρα και κριτήρια. Το νότιο πάρκο χωρίς την βοήθεια του ΟΛΠΑ δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί, το θαλάσσιο μέτωπο, το πλατανόδασος και τα καταστήματα στις εργατικές κατοικίες δεν θα μπορούσαν να αποδοθούν στην πόλη χωρίς την πολιτική βούληση από την πλευρά της κυβέρνησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: