ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ερευνάται η πτώση του ειδικευόμενου γιατρού στο ΕΛΠΙΣ

Αυτός είναι ο 26χρονος Πατρινός γιατρός που τραυματίστηκε στο ΕΛΠΙΣ-Αναπάντητα ερωτηματικά-Τι λέει στο thebest.gr η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Είναι διασωληνωμένος



Δύσκολες ώρες για την οικογένεια και τους συναδέλφους του 26χρονου Πατρινού νεαρού ειδικευόμενου γιατρού, Νίκου Βίτσα, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ.

Ο ειδικευόμενος γιατρός κατέβαινε από εσωτερικές σκάλες του νοσοκομείου, και βρέθηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και από χθες νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».


«Ο 26χρονος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είναι διασωληνωμένος. Αυτό που προέχει είναι η υγεία του συναδέλφου μας. Έχουμες ζητήσει εγγράφως ενημέρωση από το νοσοκομείο για τις συνθήκες του ατυχήματος.Περιμένουμε απαντήσει» λέει στο thebest.gr η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη.

Η ΕΙΝΑΠ σε ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές για το συμβάν ανέφερε ότι ο γιατρός στηρίχτηκε στην κουπαστή της σκάλας και αυτή υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να πάθει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ανακοίνωση του Νοσοκομείου για το δυστύχημα στο Νοσοκομείο «Ελπίς»
 
Η Διοίκηση του Γ.Ν.Α «Η ΕΛΠΙΣ» στέκεται δίπλα στον άτυχο ειδικευόμενο ιατρό και στην οικογένεια του στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που προέκυψε μετά από πτώση εντός του χώρου του Νοσοκομείου.  Οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου ιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Διοίκηση θα διασφαλίσει ότι η διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού η οποία  βρίσκεται σε εξέλιξη θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.  


Ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο ασθενής Β.Ν. 26 ετών, νοσηλεύεται από 13-3-2017 και ώρα 17:50 στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας με σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου και εγκεφαλικές θλάσεις μετά από αναφερόμενη πτώση.

Ο ασθενής αντιμετωπίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο "ΕΛΠΙΣ" όπου και υπηρετούσε, μεταφέρθηκε στη συνέχεια διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας για συνέχιση της υποστήριξης των ζωτικών λειτουργιών του.

Βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση υπό τον έλεγχο όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων.

Παραμένει διασωληνωμένος σε σταθερή κλινική κατάσταση χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης όπως αποδεικνύεται και από τον σημερινό παρακλινικό έλεγχο'».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
Κυβερνητικό Καλειδοσκόπιο της 14/3/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: