ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Παραγωγική συνάντηση Πρωθυπουργού με Κατσιφάρα

Τετ α τετ Τσίπρα Κατσιφάρα σήμερα στην Αμαλιάδα - Τι είπαν  ''Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του έδειξαν την πλήρη κατανόηση''
 
 
Ως παραγωγική χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, την σημερινή συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην Αμαλιάδα, εκπρόσωποι του πρώτου και δευτέρου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όπως είπε ο Απόστολος Κατσιφάρας, «ανοίξαμε την ατζέντα κρίσιμων θεμάτων που απασχολούν την Δυτική Ελλάδα, όπως αυτά των υποδομών, δηλαδή την ολοκλήρωση της “Ολυμπίας Οδού” και τα οδικά τμήματα Πάτρας-Πύργου, Πύργου-Καλού Νερού και Καλού Νερού-Τσακώνας». Επίσης πρόσθεσε, ότι «αναδείξαμε το θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ηλεία, το ζήτημα της έλευσης του φυσικού αερίου στην περιφέρειά μας και το έργο του σιδηροδρόμου από την Πάτρα προς Πύργο και Αρχαία Ολυμπία».

Όπως είπε στην συνέχεια ο Απόστολος Κατσιφάρας, «ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του έδειξαν την πλήρη κατανόηση, γνωρίζουν τα θέματα και περιμένουμε από την θετική συνάντηση που είχαμε, να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, έτσι ώστε η Δυτική Ελλάδα να αποκτήσει αναπτυξιακό πλεονέκτημα».

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: