ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Βίντεο - Νίκος Παππάς: Αντιπολιτευτικό βέρτιγκο στη ΝΔ


«Η ΝΔ πήγε από το «θα ψηφίσουμε τόσο και άλλα τόσα», στο «δεν ψηφίζουμε τίποτα». Στη θέση αυτή πήγε όταν πετύχαμε τα θετικά αντίμετρα. Αυτά δεν ψηφίζει η ΝΔ!», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής 


«Η Γερμανία άλλαξε πολιτική και η ΝΔ έχει αντιπολιτευτικό βέρτιγκο», υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής όπου ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα γρήγορα δίκτυα ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Ο Ν.Παππάς αναφέρθηκε στο άρθρο του ηγέτη του SPD και αντικαγκελάριου Ζ.Γκάμπριελ που δημοσιεύθηκε στην γερμανική FAZ.

Ο Z.Γκάμπριελ έγραψε ότι η Γερμανία επωφελείται από την συμμετοχή στην Ε.Ε. και δεν είναι η χώρα που πληρώνει τους άλλους. «Αυτό είναι μία μετατόπιση», επεσήμανε ο Ν.Παππάς και κάλεσε όλα τα κόμματα να αντιληφθούν τις αλλαγές που γίνονται, καθώς «η Ευρώπη είναι σε θεμελιώδη διλήμματα και πρέπει όλοι να τοποθετηθούν επ’ αυτών».

Μάλιστα απευθύνθηκε και στους «φίλους του ΠΑΣΟΚ» και τους συνέστησε «να βλέπουν πως τοποθετούνται οι σύντροφοί τους στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα όταν τοποθετείται εκεί ο Αλ.Τσίπρας όπου κάθε φορά συμμετέχει ως καλεσμένος».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κατηγόρησε την ΝΔ ότι έχει πολιτικό πρόβλημα με τα αντίμετρα. «Το αντιπολιτευτικό βέρτιγκο της ΝΔ να πάρει τέλος. Η ΝΔ πήγε από το «θα ψηφίσουμε τόσο και άλλα τόσα», στο «δεν ψηφίζουμε τίποτα». Στη θέση αυτή πήγε όταν πετύχαμε τα θετικά αντίμετρα. Αυτά δεν ψηφίζει η ΝΔ!», τόνισε και πρόσθεσε ότι η ΝΔ «δεν έχει πρόβλημα με την περαιτέρω λιτότητα, την «τόση και άλλη τόση» λιτότητα, αλλά γιατί έχει πρόβλημα με τα θετικά αντίμετρα».

«Κατηγορηθήκαμε ότι έχουμε το πρόσωπο του Ιανού. Είναι πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητας από κόμματα που μας καλούσαν να υπογράψουμε ότι μας ζητούσαν», υπογράμμισε ο Ν.Παππάς και τόνισε ότι «το επόμενο μνημόνιο θα είχε φέρει ο Αλ. Τσίπρας αν υπέγραφε όταν εσείς φωνάζατε «υπογράψτε υπογράψτε» την ώρα που το ΔΝΤ ζητούσε μόνο μέτρα και έξτρα λιτότητα».

«Η αξιολόγηση θα κλείσει με μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Οι ακραίες φωνές καθυστερούν την αξιολόγηση προφασιζόμενοι ανήκουστα πράγματα αλλά δεν θα επικρατήσουν», τόνισε ο Ν.Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: