ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Μπερτόδουλοι αυξάνουν στα σαιτ την τιμή διοδίων!

Πολλές περιοχές θα... αλλάξουν αιώνα με την παράδοση των νέων οδικών δικτύων, όμως οι νέοι δρόμοι θα είναι... στρωμένοι από χρυσάφι, αν αναλογιστεί κανείς το κόστος των διοδίων. Η διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη γίνεται πανάκριβη, ενώ πολλαπλασιάζονται τα διόδια και στα άλλα οδικά δίκτυα προς Πάτρα, Ιωάννινα και Τρίκαλα.


Την πρώτη γεύση θα την πάρουν οι εκδρομείς του Πάσχα που εκτός από νέα τμήματα αυτοκινητόδρομου θα βρουν μπροστά τους και νέους σταθμούς διοδίων.

Αναλυτικά, στη διαδρομή Αθήνα – Πάτρα κατά το σάιτ  newsit που εκπροσωπεί με γαλοσυμφέρονται και την ακραία αντιπολιτευτική της ακροδεξιάς του Κυριάκου, οι οδηγοί θα πρέπει να πληρώσουν συνολικά 11,50 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι θα πληρώσουν 8,70, όσα θα χρειασθούν για τα διόδια επί της διαδρομής. Θα υπάρχουν σταθμοί σε Ελευσίνα (2,10 ευρώ, Ισθμός (1,80 ευρώ), Ζευγολατιό (2,40 ευρώ), Ρίο (2,40 ευρώ).

Αλλά το σάιτ για να φέρει το απ[οτέλεσμα στις επιθυμητές διαστάσεις των 11,50 ευρώ προσθέτει, με την μπερτοδούλεια τακτική του και τους πλευρικούς σταθμούς σε Νέα Πέραμο, Αγ. Θεοδώρους και Πάχη με τιμές 1,40, 0,50 και 0,90 ευρώ αντίστοιχα, από τους οποίους όμως δεν διέρχεται η διαδρομή απο Πάτρα μέχρι Αθήνα.

Τουναντίον σε αυτή τη διαδρομή καραδοκούσε κια πολλές φορές διέρχονταν τα τροχαία κια ο θάνατος. Το ανέγραφαν και οι σχετικές πινακίδες επί εποχής των τεσσάρων εθνικών κατασκευαστών, πους τους πληρώσαμε με λύτρα και δρόμους δεν είδαμε!

Από το Αντίρριο ως τα Ιωάννινα το κόστος των διοδίων θα είναι στα 12,45 ευρώ και θα υπάρχουν σταθμοί σε Κλόκοβα, Αγγελόκαστρο, Μενίδι και Τέροβο, αλλά και πλευρικοί σταθμοί διοδίων σε Γαυρολίμνη, Μεσολόγγι, Κουβαρά, Άρτα και Γοργόμυλο.


Στη διαδρομή από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη θα δημιουργηθούν νέοι σταθμοί διοδίων σε Μακρυχώρι (2,50 ευρώ) και Λεπτοκαρυά (3,20 ευρώ) και το συνολικό κόστος της διαδρομής θα είναι 30,45 ευρώ.


Στη Θεσσαλία ο νέος δρόμος Ξυνιάδα – Τρίκαλα θα έχει κόστος διοδίων 5,05 ευρώ με δυο σταθμούς σε Τρίκαλα και Σοφάδες ενώ σε δεύτερη φάση θα προστεθούν άλλοι δυο σταθμοί σε Λιανοκλάδι και Οξύνεια με κόστος 7,95 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: