ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση 7 παρατάξεων στην εκδήλωση για το Φράγμα«Σας προσκαλούμε σε κοινή εκδήλωση που διοργανώνουμε με θέμα την μελλοντική διαχείριση του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 (19.30) στην ισόγεια αίθουσα του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας και συμπίπτει με τον φετινό εορτασμό  της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης των δημοτικών παρατάξεων για την λειτουργία του φράγματος Πείρου-Παραπείρου έχει ως εξής:
·        Χαιρετισμοί
·        Βασίλης Αϊβαλής, Μηχανολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας: Θα παρουσιάσει την πρόταση του ΤΕΕ/ΤΔΕ για την διαχείριση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου.
·        Γιώργος Λάζαρης, Πολιτικός Μηχανικός, γενικός επιβλέπων έργου φράγματος Πείρου-Παραπείρου: Θα ενημερώσει για την πορεία του έργου.
·        Αντώνης Κότσαλης, Ηλ/λόγος Μηχανικός: Θα παρουσιάσει μια σύγκριση των οικονομικών στοιχείων για το νερό σήμερα και μετά τη λειτουργία του φράγματος.
·        Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις φορέων και συζήτηση με το κοινό.
Συντονιστής: Απόστολος Βουλδής, Δημοσιογράφος, Πρώην Πρόεδρος ΕΣΗΕΠΗΝ  

Για τις παρατάξεις:
Κώστας Χριστόπουλος – Νέα Πόλη
Ουρανία Μπίρμπα – ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη
Ανδρέας Φίλιας – Τώρα για την Πάτρα
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αγωνιζόμενοι Πολίτες
Νικόλαος Οικονομόπουλος – Πάτρα Δυνατή
Νικόλαος Τζανάκος - Πάτρα η δική μας Πόλη
Θεόδωρος Ντρίνιας – Κοινοτικόν»
Δημοσίευση σχολίου