ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

10-12 Μαρτίου το Συνέδριο «Λοιμώξεις και Διαβήτης»Φωτογραφία αρχείου.


 Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το 2ο Συνέδριο με θέμα «Λοιμώξεις και Διαβήτης» που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 10 – 12 Μαρτίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των πολιτών για θέματα:
1) Σακχαρώδη Διαβήτη
2) Διαβητικής αγγειοπάθειας
3) Λοιμώξεων της κοινότητας
4) Πρόληψη - Αναγκαιότητα εμβολιασμών.
Την Παρασκευή η έναρξη θα γίνει στις 11 το πρωί, ενώ η εκδήλωση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα και μετά τις σύντομες εισηγήσεις θα απαντηθούν και ερωτήσεις από το κοινό.
Στο συνέδριο θα συμμετέχουν οι ομιλητές:
Γώγος Χαράλαμπος, καθηγητής Παθολογίας,
Κυριαζοπούλου Βενετσάνα, καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας,
Τσολάκης Ιωάννης, καθηγητής Αγγειοχειρουργικής
και οι ιατροί Παθολόγοι μέλη της επιστημονικής επιτροπής,
Ακινόσογλου Καρολίνα,
Συροκώστα Ιουλία, Επιμελήτρια Α’ Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝ Πατρών.
Ειδικότερα με τη διοργάνωση της εκδήλωσης στόχος είναι η πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών με σκοπό την ατομική και συλλογική πρόληψη για την αποφυγή λοιμώξεων και των συνεπειών αυτών και η βελτιστοποίηση των συνθηκών διαβίωσης των ασθενών με χρόνια νοσήματα.
Την εκδήλωση στηρίζει ο Σύλλογος των Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη «Ζωή Γλυκιά» και εκ μέρους τους θα απευθύνει χαιρετισμό η πρόεδρος Βασιλική Γούλα, ενώ πραγματοποιείται με τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Πατρέων.
Δημοσίευση σχολίου