ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Απουσίες μελών εφορευτικών επιτροπών δημιούργησαν δυσφορία και προβλήματα

Ο Κώστας Σπαρτινός ενώ ρίχνει την ψήφο του στην κάλπη του 594 εκλογικού τμήματος (Βουδ).
 Αισιόδοξοι δήλωσαν οι επικεφαλής των συνδυασμών


Κώστας Σπαρτινός.

Με μικρά προβλήματα το πρωί ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στην Πάτρα. Ειδικότερα, με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών ξεκίνησε η ψηφοφορία σε τρία εκλογικά τμήματα της Πάτρας, στο 457, στο 550 και στο 558, λόγω έλλειψης μελών της εφορευτικής επιτροπής. Επίσης, σε άλλα δύο εκλογικά τμήματα της Αχαΐας, η ψηφοφορία ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, λόγω αργοπορίας των δικαστικών αντιπροσώπων, ενώ σε ένα εκλογικό κέντρο παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα κλειδιά του σχολείου, το οποίο όμως επιλύθηκε σχεδόν άμεσα. Γενικά υπήρξαν ελλείψεις μελών εφορευτικών επιτροπών ενώ λόγω αυτών των ελλείψεων υπήρξε δυσκολία στο μοίρασμα των ψηφοδελτίων, που κάποιες φορές ήταν λειψό.

Ακόμη εκ λάθους του τυπογραφείου στο 498 εκλ. Τμήμα προσκομίστηκαν ψηφοδέλτια της παράταξης Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Ελλάδας του Β. Χατζηλάμπρου, που ήσαν για την Αιτωλοακαρνανία. Μόλις έγιναν αντιληπτά ανταλλάχτηκαν με τα σωστά.

 «Ουρές» σχηματίστηκαν από τις 11 το πρωί και μετά σήμερα το πρωί σε αρκετά εκλογικά τμήματα στον Δήμο Πατρέων εξαιτίας της μαζικής προσέλευσης εκλογέων. Ωστόσο, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των εκλογικών αντιπροσώπων και των Εφορευτικών Επιτροπών ο χρόνος αναμονής περιορίστηκε αν και σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρξαν μικροπαράπονα από εκλογείς. 

Για Β΄ Κυριακή μίλησε ο Κ. Σπαρτινός
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 12:30 μ.μ. στο 594ο εκλογικό τμήμα, στο σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα στην πλατεία Βουδ. Στην είσοδος του 594ο εκλογικό τμήματος που βρίσκεται επί της οδού Ασημάκη Φωτήλα, δήλωσε αισιόδοξος για την είσοδό του στην Β΄ Κυριακή και την ανάληψη της ευθύνης του Δήμου Πατρέων.
Αισιόδοξος ο Κ. Χριστόπουλος
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης» και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος, στο 528ο εκλογικό τμήμα στο 2ο ΕΠΑΛ Πατρών (τέρμα οδού Αγίας Σοφίας).

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα ο Κ. Χριστόπουλος δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να επιτελέσουμε όλοι το εκλογικό μας καθήκον. Όσοι μπορούν πρέπει να προσέλθουν σήμερα στις κάλπες. Είναι υποχρέωση όλων μας να έχουμε συμμετοχή στην επιλογή των αυτοδιοικητικών αρχών μας, τόσο στην Α’ Κυριακή όσο και την Β’.
Θέλω να ευχαριστήσω τους δικαστικούς αντιπροσώπους που είναι από νωρίς στις θέσεις τους και δεν έχουμε προβλήματα στην ψηφοφορία μέχρι στιγμής. Ελπίζω το ίδιο να ισχύσει και την επόμενη Κυριακή».

Αισιοδοξία εξέφρασε και ο Γ. Δημαράς, που οπροσήλθε στο 393 Εκλ. Τμήμα για να ψηφίσει συνοδευόμενος από τον Πέτρο Ψωμά.

Χατζηλάμπρου με διάθεση ανατροπής

Στο 330 εκλογικό τμήμα στα Βραχναίικα του Δήμου Πατρέων ψήφισε το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου. Ο επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ψηφοφορία:

«Είμαστε αισιόδοξοι. Ο κόσμος φαίνεται να έχει κάνει δική του υπόθεση αυτό το ψηφοδέλτιο. Καταλαβαίνει ότι αυτό το ψηφοδέλτιο εκφράζει τη διάθεση ανατροπής για να ανοίξει ο δρόμος για καλύτερες μέρες στην πατρίδα μας και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου επισκέφθηκε εκλογικά τμήματα στην περιοχή της Πάτρας, προκειμένου να δει από κοντά αν υπάρχουν προβλήματα στη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Στην συνέχεια περιόδευσε σε εκλογικά τμήματα της Πάτρας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του, μαζί με τον Κώστα Σπαρτινό.

Ο Κώστας Πελετίδης του ΚΚΕ περιόδευσε στα εκλογικά τμήματα της πόλης, συνοδεία του δημοτικού συμβούλου Στάθη Κεραμιδά.















Δεν υπάρχουν σχόλια: