ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Πάνος Καμμένος: Όσοι δεν αντέχουν και θέλουν ας πάνε να γίνουν πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας

Όσοι δεν αντέχουν και θέλουν να πάνε να γίνουν πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας, η πόρτα είναι ανοιχτή, είπε ο Π. Καμμένος.



Απάντηση στην ανεξαρτητοποίηση του Β. Καπερνάρου από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων

«Όσοι δεν αντέχουν και θέλουν να πάνε να γίνουν πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας, η πόρτα είναι ανοιχτή. Να μη διανοηθούν όμως να φέρουν προτάσεις που είναι αντίθετες στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝ.ΕΛΛ» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση  από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων του πρώην υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων Βασίλη Καπερνάρου.

Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ο Β. Καπερνάρος δηλώνει ότι δεν επιθυμεί πλέον να είναι στις τάξεις των ΑΝΕΛ και ότι αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος δήλωνε: «Όσοι δεν αντέχουν και θέλουν να πάνε να γίνουν πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας, η πόρτα είναι ανοιχτή. Να μη διανοηθούν όμως να φέρουν προτάσεις που είναι αντίθετες στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝ.ΕΛΛ».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε πως «είχαμε επιτυχίες σε τρεις περιφέρειες. Στηρίξαμε τον κ. Τζιτζικώστα και τον κ. Καρυπίδη. Στηρίξαμε τον υποψήφιο στα Ιόνια νησιά». 

Σχολιάζοντας τα πεσμένα ποσοστά των ΑΝ.ΕΛΛ, είπε: «Επικράτησε μία λογική που έστειλε ψηφοφόρους στο ΣΥΡΙΖΑ, στο Ποτάμι και τη Χρυσή Αυγή... Ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛΛ πίστεψαν ότι, ψηφίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ, θα έφευγε η κυβέρνηση. Είχαμε απώλεια προς τη Χρυσή Αυγή διότι πολίτες πίστευαν ότι θα τιμωρήσουν σκληρά την κυβέρνηση ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία ψήφισαν σε μεγάλο ποσοστό τη Χρυσή Αυγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: