ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Κόλαφο συνιστά για την προσωπική πολιτική επιβίωση του Ευ. Βενιζέλου η Α΄ Θεσσαλονίκης

Η 25η Μαΐου ήταν η ημέρα που θα την θυμάται για πάντα ο Ευάγγελος του ΠΑΣΟΚ.


Το χειρότερο ποσοστό έλαβε η περιφέρεια στην οποία εκλέγεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Ελιά

Κόλαφο συνιστούν για την προσωπική πολιτική επιβίωση του Ευ. Βενιζέλου τα αποτελέσματα της Α΄ Θεσσαλονίκης, περιφέρεια στην οποία εκλέγεται. Αλλά σε αρκετές άλλες περιφέρειες η Ελιά δεν φαίνεται να ρίζωσε αφού:

Με τα πιο ευπρεπή ποσοστά εμφανίστηκε μόνον σε Ρέθυμνο, Λασίθι, Χίο, Θεσπρωτία, Ηράκλειο, Δωδεκάνησα, Πρέβεζα, Δράμα, Ηλεία, επιβεβαιώνοντας ότι παρήλθε ανεπιστρεπτί η εποχή όπου… γάιδαρο έβαφαν πράσινο και τον έβγαζαν δήμαρχο!

Τα πιο χειρότερα ποσοστά της Ελιάς ήσαν σε Ροδόπη, Β΄ Πειραιώς, Περιφέρεια Αττικής, Μεσσηνία, Β΄ Θεσσαλονίκης, Α΄ Θεσσαλονίκης, Α΄ Πειραιώς, Β΄ Αθηνών, Ξάνθη και Μαγνησία!

Αλλά και οι επιλογές του Αντώνη Σαμαρά στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ηττήθηκαν με ηχηρό τρόπο. Ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης έχασε με ποσοστό μικρότερο του 42%, χειρότερο από εκείνο του Κ. Γκιουλέκα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ενώ στην Περιφέρεια ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ούτε καν 30% και η νίκη του Απόστολου Τζιτζικώστα, που δεν είχε το χρίσμα του Μαξίμου, ήταν σαρωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: