ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Δήλωση του Κώστα Σπαρτινού για την ανάδειξη ως Δημάρχου Πατρέων του κ. Κώστα Πελετίδη



Η ανάδειξη του κ. Πελετίδη στο αξίωμα του Δημάρχου Πατρέων συμπυκνώνει τη θέληση μιας μεγάλης πλειοψηφίας Πατρινών για αλλαγή πορείας στα πράγματα του Δήμου και της πόλης.
Η πλειοψηφία αυτή - πολύ πέρα από κομματικά και ιδεολογικά όρια – αποτελεί μια ουσιαστική δύναμη και μια βαριά υποχρέωση για το νέο δήμαρχο να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις μιας δύσκολης αλλά ταυτόχρονα ελπιδοφόρας περιόδου.
Η ΡΑΠ – Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη και ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, στήριξαν ανεπιφύλακτα και χωρίς καμία απαίτηση την υποψηφιότητα του κ. Πελετίδη, αποτελώντας έτσι σημαντικό τμήμα της πλειοψηφίας που διαμορφώθηκε στο δεύτερο γύρο.
Όπως έχουμε ήδη δηλώσει, η στήριξή μας στα θέματα που συμπίπτουμε ή συγκλίνουμε – και ελπίζουμε ότι είναι πολλά – είναι δεδομένη. Στα υπόλοιπα, θα συμβάλουμε με τις δικές μας προτάσεις, που προκύπτουν από το αναλυτικό πρόγραμμα που παρουσίασε η ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη κατά την προεκλογική περίοδο.
Ευχόμαστε στον κ. Πελετίδη καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: