ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Συνεπικουρία στην Ρένα Δούρου από το Λονδίνο

Μπορεί να έγινε νύχτα η λήψη της φωτογραφίας, εντούτοις σήμερα Δευτέρα 26 Μαΐου, ξημέρωσε μία ρόδινη αυγή για την περιφέρεια Αττικής!


Ενώ συγκροτήθηκε μία μεγάλη πανστρατιά δημοκρατικών και αριστερών πολιτών, για την ανάδειξη ως νικήτριας της υποψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου στην περιφέρεια Αττικής, ο περιβαλλοντικά ευαίσθητος ομογενής Κυριάκος Γκίκας από το Λονδίνο, μέσω διαδικτύου παρότρυνε ως ανήμερα των εκλογών, τους συμπατριώτες του να στηρίξουν την νεαρή υποψήφια, που τελικά αναδείχθηκε νικητής, παρά το γεγονός ότι η ηγεσία του ΚΚΕ αδιαφόρησε για το ενδεχόμενο να επανεκλεγεί ο τ. περιφερειάρχης Σγουρός, που στηρίζονταν από ΝΔ και Ελιά (ΠΑΣΟΚ).  

Χωρίς λόγια.
 Τελικά, χάρις και στο ένστικτο αυτοπροστασίας και την συνείδηση περιφρούρησης των κοινωνικών κατακτήσεων των πολιτών του Γραμματικού, σε ένα μεγάλο μέρος της βάσης του ΚΚΕ  σήμανε δημοκρατικό εγερτήριο και μην ακούοντας την παράλογη άρνηση συνδρομής του κόμματος συνέδραμε το ψηφοδέλτιο Δούρου για να διαμορφωθεί πάνω στην κόψη του ξυραφιού η νίκη, με ποσοστό της τάξης του δέκατος της μονάδας!

Κι αυτό για επαληθευτεί αυτό που είπε ο Αλ. Τσίπρας από το βήμα της ομιλίας του στην πλ. Γεωργίου. Κάποιες οι πολίτες ξεπερνούν τις κομματικές ηγεσίες τους!
Παραθέτω την χθεσινή επιστολή και ακολουθεί ελεύθερη μετάφρασή της στα ελληνικά.

«London  26-05-2014
 
Here's To The Crazy Ones. The misfits. The rebels. The trouble-makers. The round pegs in the square holes. The ones who see things differently. They're not fond of rules, and they have
no respect for the status-quo. You can quote them, disagree with them,
glorify, or vilify them.

About the only thing you can't do is ignore them. Because they change things. They push the human race forward. And while some may see them as the crazy ones, we see genius.

Because the people who are crazy enough to think they can change the world - are the ones who DO !"
 
Rena Dourou, Let's be crazy and Good Luck
!».

 
Λονδίνο 26-05-2014
 
"
Εδώ είναι To The Crazy Ones. Οι απροσάρμοστοι. Οι αντάρτες. Τα
ταραχοποιά στοιχεία. Τα στρογγυλά μανταλάκια στην πλατεία με τις τρύπες. Αυτοί που βλέπουν τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Αν  είστε λάτρης των κανόνων, πρέπει να
υπάρχει σεβασμός για το status-quo. Μπορείτε να τους αναφέρετε, να διαφωνήσουν μαζί τους, να δοξάζουν, ή να τους δυσφημούν .
Σχετικά, το μόνο πράγμα που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να τις αγνοήσει κανείς. Επειδή αλλάζουν τα πράγματα. Ωθούν την ανθρώπινη φυλή προς τα εμπρός. Και ενώ μερικοί τους Απρίλιο τους θεωρούσαν ως τρελούς, βλέπουμε την ιδιοφυΐα.
Επειδή οι άνθρωποι που είναι αρκετά τρελοί για να πιστεύουν ότι μπορεί να αλλάξει ο
κόσμος - είναι αυτοί που DO "!
Ρένα Δούρου, Ας είσαι τρελή και Καλή Τύχη.
(Ελεύθερη μετάφραση)

 
«Εκλογικά Αποτελέσματα Περιφέρειας Αττικής -  Εκλογικό Κέντρο  Γραμματικό
 
Φίλες και Φίλοι από το Γραμματικό,

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Μαΐου ήταν
 
727 κ. Ρένα Δούρου και 219 ο κ. Σγουρός !!!
 
Εσεις ψηφίσατε και εσείς αποφασίσατε !!! Δεν ήμουν Ελλάδα, δεν κατάφερα να ψηφίσω !!! Όμως δεν παύουν οι 219 ψήφοι να με στεναχωρούν!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: