ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Παρέμβαση Απ. Κατσιφάρα στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για άμεση αποζημίωση των αγροτών



Παρέμβαση στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Βασίλη Έξαρχο, με την οποία ζητά την επίσπευση των διαδικασιών για την καταγραφή των ζημιών και την άμεση αποζημίωση των πληγέντων αγροτών από τη χθεσινή έντονη κακοκαιρία, έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Όπως τονίζει ο Απ. Κατσιφάρας σε επιστολή του προς τον κ. Έξαρχο, η ανεμοθύελλα και η χαλαζόπτωση που έπληξε χθες Τετάρτη διάφορες περιοχές στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε αμπέλια, σταφίδες, κηπευτικά, δενδρώδεις καλλιέργειες κ.α.

Συγκεκριμένα, επλήγησαν περιοχές της Δυτικής Αχαΐας και ιδίως Δημοτικά Διαμερίσματα των πρώην Δήμων Δύμης και Ωλενίας, καθώς και αρκετά σημεία στον Δήμο Αιγιαλείας, όπου οι καλλιέργειες υπέστησαν σοβαρότατες ζημιές.

«Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες των τελευταίων ωρών, είχαν ως αποτέλεσμα να πλήξουν σε σημαντικό βαθμό τις καλλιέργειες με δραματική συνέπεια οι αγρότες της περιοχής μας να υποστούν σοβαρές οικονομικές ζημιές. Προκειμένου να δεχθούν έστω και μια προσωρινή ανακούφιση όλοι οι συμπολίτες μας που υπέστησαν ζημιές, παρακαλώ πολύ όπως ενεργήσετε τα παραπάνω για να προχωρήσει γοργά η διαδικασία» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: