ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Γ. Καμίνης: Απορώ πώς βγήκα δήμαρχος αφού επί ένα χρόνο δεν είχα Δημοτική Αστυνομία...


Ο Καμίνης απορεί πώς βγήκε δήμαρχος...
Από την σημερινή συνάντηση Καμίνη - Δένδια για το μνημόνιο συνεργασίας.
 
Την απορία του για την επανεκλογή του στο δήμο Αθηναίων εξέφρασε δημόσια ο Γιώργος Καμίνης, κατά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας. «Η εικόνα για ένα χρόνο μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, είναι απογοητευτική και θεωρώ άθλο πώς κατάφερα και βγήκα πάλι δήμαρχος με αυτή την κατάσταση».

Ο δήμαρχος έκανε παράλληλα λόγο για εκδοχές οργανωμένης εγκληματικότητας, ειδικά σε ό,τι αφορά στο παραεμπόριο, και τόνισε ότι αυτό πλέον δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τη Δημοτική Αστυνομία, και είναι έργο της ΕΛΑΣ.

Σε δήλωσή του, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης έκανε λόγο για «σοβαρή προσπάθεια στενής συνεργασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης με τον δήμο της Αθήνας» προκειμένου να «βελτιωθεί η καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη»

Στο μνημόνιο προβλέπεται ότι θα υπάρχει διαρκής επικοινωνία μεταξύ του δήμου και της αστυνομίας, ενώ ταυτόχρονα θα τεθεί σε εφαρμογή κοινός προγραμματισμός στόχων και δράσεων. Επίσης περιλαμβάνονται εντατικοί έλεγχοι με μικτά συνεργία, που θα έχουν κατά κύριο λόγο ως βασικό στόχο το παραεμπόριο αλλά και άλλους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: