ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ντίνος Βγενόπουλος απευθυνόμενος στον Κ. Πελετίδη



Το Istologio Giorgou Mosxou και ο υποφαινόμενος διαχειριστής του, έχει σε προηγούμενες αναρτήσεις εκφράσει την άποψή του για την περίπτωση του  νέου δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, έχει καταγράψει την ανθενωτική δήλωσή του στο μεσοδιάστημα των εκλογών από την πρώτη έως την δεύτερη Κυριακή, όταν την Τρίτη 20 Μαΐου ο Αλ. Τσίπρας από την εξέδρα της προεκλογικής ομιλίας του στην πλ. Γεωργίου Πάτρας, ενώπιον χιλιάδων πολιτών μίλησε ξεκάθαρα ζητώντας από αυτούς να στηρίξουν τον αριστερό υποψήφιο Κώστα Πελετίδη, παρόλο που από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προέτρεξε ο εν λόγω υποψήφιος να υιοθετήσει το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ με το οποίο καταφερόμενο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε συνεργασία, χωρίς καν να του έχει ζητηθεί.

Με δεδομένη την στάση Πελετίδη, το Istologio G. Mosxou θεωρεί πως δεν θα παρεκκλίνει χιλιοστό ο νέος δήμαρχος Πατρέων από τα οριζόμενα εκ Περισσού.

Το ότι εξ αιτίας της ανθενωτικής στάσης του ΚΚΕ έναντι της αριστεράς και της εξτρεμιστικής αντιμετώπισης του ανερχόμενου ΣΥΡΙΖΑ, εξελέγη δήμαρχος διαπλεκόμενος του ποδοσφαίρου στον Βόλο (Αχιλλ. Μπέος) και όχι ο υποψήφιος της αριστεράς (Μ. Πατσιαντάς), το ότι τα λευκά της γραμμής ΚΚΕ χάρισαν τον δήμο Αθηναίων στον Καμίνη και το ότι στο δήμο Αριστοτέλη όταν μάχονταν οι κάτοικοι το όνειδος Πάχτα κατεβάζοντας υποψήφιο τον Γιάννη Μίχο, (εξελέγη από την πρώτη Κυριακή) που είχε εκλεγεί από τοπικό δημοψήφισμα των κατοίκων, το ΚΚΕ κατέβασε ξεχωριστά δικό του υποψήφιο (πήρε 1,96%), δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να πιστέψει κανείς ότι θα αλλάξει η στάση των κομματικών αναλαμβάνοντας τα ηνία του Δήμου Πατρέων. Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε.

Ωστόσο στο πλαίσιο της ελεύθερης διακίνησης ιδεών to Istologio φιλοξενεί το παρακάτω άρθρο:


Του ΝΤΙΝΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
 
Κύριε Δήμαρχε, 

Αρχικά να σας ευχηθώ από καρδίας καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά ωραίο έργο που καλείστε να υλοποιήσετε. Είναι μια τιτάνια προσπάθεια αλλά μη ξεχνάτε -είμαι σίγουρος- ότι έχετε τη τεράστιο ποσοστό των πολιτών που στηρίζει και θα στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Το 63,51 δεν αποτελεί απλώς καλή βάση αλλά θεμέλιο και αναδομή τα οποία πρέπει να αξιοποιήσετε. 

Οι Πολίτες είμαστε εδώ, είμαστε δίπλα σας, είμαστε μαζί σας, είμαστε με τον κυριολεκτικά λαοπρόβλητο Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη.
 
Πιστεύω κ. Δήμαρχε πως, ακόμα περισσότεροι από το 63,51 των εκλογών θα στηρίξουν την προσπάθειά σας, διότι, κύριε Δήμαρχε, αγαπάμε αυτή την πόλη, πονάμε για την κατάντια της , οργιζόμαστε από την εγκατάλειψή της.
 
Εξεγειρόμαστε απέναντι στην λαίλαπα που σαρώνει την κοινωνία, επαναστατούμε στις πολιτικές που περιθωριοποιούν μεγάλα τμήματα της κοινωνίας και καταδικάζουν στην ανέχεια χιλιάδες πολίτες, άνεργους , νέους, γέρους , επαγγελματίες. Πνέουμε μένεα για όλους εκείνους που συνένοχοι και συμμέτοχοι εγκληματούν και ασελγούν σε βάρος της κοινωνίας και της χώρας. Πολεμάμε όλους αυτούς που κατάντησαν την πατρίδα μας κλοτσοσκούφι.

Κύριε Δήμαρχε κάντε τη διαφορά γιατί καραδοκεί η διαφθορά. 

Με όλα αυτά στο νου , και πολλά περισσότερα ακόμα, δεν καλείστε να διαχειριστείτε τις υποθέσεις της πόλης, καλείστε να προσδιορίσετε το όραμα της πόλης, καλείστε να μας κάνετε συμμέτοχους και συμπαραγωγούς ενός νέου οράματος για μια Πόλη που έχει δυνατότητες αλλά ατύχησε από προσωπικότητες που επεδίωξαν την πολιτική τους επιβίωση αλλά όχι τη προοπτική της. 

Κύριε Δήμαρχε, οι πολίτες αυτής τη πόλης δήλωσαν απλά και καθαρά , Είμαστε δίπλα σου, είμαστε εδώ σε κάθε σου βήμα, είμαστε εδώ για να χτίσουμε το μέλλον αυτής τη πόλης μαζί , είμαστε δίπλα σου για τα δύσκολα. 
 
Και το πιο δύσκολο κ. Δήμαρχε είναι να αποδείξουμε όλοι ότι αυτή την ευθύνη την επιμεριζόμαστε. Αυτό το έργο θα υλοποιηθεί χωρίς αποκλεισμούς , χωρίς εξαιρέσεις, με εύρος σκέψης , με επινοητικότητα δράσης και θέληση να σηματοδοτήσουμε τη διαφορά από τους διαχειριστές και "ειδήμονες" της εξουσίας που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε. 

Καλή επιτυχία αγαπητέ Κώστα.

1 σχόλιο:

Καντριανιώτης είπε...

Σύντροφε Ντίνο καλές οι ευχές σου και σε τιμούν.
Αλλά πλανάσαι πλάνην οικτρά αν νομίζεις πως ο Πελετίδης του ΚΚΕ θα το εκτιμήσει.
Σαν σκληρός σταλινικός δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες.
Δεν πρόκειται να παρεκλίνει ούτε σπιθαμή απο την σταλινική γραμμή του απομονωτισμού,του σεχταρισμού και του βολονταρισμού.
Απόδειξη πως ενώ παρατάξεις,αρχηγοί και κόμματα ευχήθηκαν στους νέους δήμαρχους του ΚΚΕ,αυτοί δεν βρήκαν να πούν ούτε λέξη για τους νικητές του Συριζα.Μισαλοδοξία και αβυσσαλέο μένος κατά του Συριζα.Ορκισμένος εχθρός του το ΚΚΕ,που δεν διστάζει να συμμαχήσει με ακροδεξιούς,προκειμένου να βλάψει τον Συριζα,Γιαυτό μην έχουμε αυταπάτες.
Βάσκανος μοίρα έτυχε ο Πελετίδης να πάρει τα ηνία της πόλης.