ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ποδηλατάδα στους δρόμους της Πάτρας για την ενίσχυση της δομής των συσσιτίων του Δήμου Πατρέων

Φωτογραφία αρχείου, από διανομή συσσιτίου της 20-1-2013 στην πλατεία Εργ. Κατοικιών Ν. Δρόμου, από την οργάνωση Στ.Κρα.Ελι (Στάρι Κρασί Ελιά).


Την Κυριακή 1η Ιουνίου, μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων, για τέταρτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει την "Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ».

Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας, τα καταστήματα της Πάτρας, με τη συνδρομή της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού του Δήμου Πατρέων και της ομάδας «Ε», των εθελοντών του Δήμου δηλαδή, διοργανώνουν ποδηλατάδα στους δρόμους της πόλης, με τη φιλική συμμετοχή των 2 ευρώ, ανά άτομο, τα οποία θα δοθούν, για την ενίσχυση της δομής των συσσιτίων, του Δήμου Πατρέων.

Η "Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ" αφορά τους εργαζόμενους της εταιρείας, ενώ οικογένειες, φίλοι και καταναλωτές είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν στη δράση.

Σημείο εκκίνησης, είναι το σούπερ μάρκετ ΑΒ, στην Ακτή Δυμαίων, στις 9.30 το πρωί της Κυριακής και κατάληξη το σούπερ μάρκετ ΑΒ, στη συμβολή του Νέου Δρόμου, με την οδό Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: