ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Και ο Αντ. Σαμαράς μετά τον Δημ. Κουτσούμπα δεν είδε ανατροπή από το μήνυμα που έστειλαν οι κάλπες

Πράγματι, δεν ήταν ανατροπή αυτό που βγήκε από τις κάλπες. Κατά την οπτική του Αντ. Σαμαρά βέβαια!


Ακουσα τους πολίτες, γνωρίζω τα προβλήματά τους. Γνωρίζω τι πρέπει να αλλάξει, είπε


Και ο Αντ. Σαμαράς μετά τον Δημήτρη Κουτσούμπα δεν είδε ανατροπή από το μήνυμα που έστειλαν οι κάλπες της ευρωβουλής. Εξακολουθεί να βρίσκεται στον… κόσμο του και να ονειρεύεται ποσοστά νίκης! Ότι υποχώρησαν κατά 11% ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αυτό δεν δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει ακόμη, παρόλο που έμειναν και οι δύο μαζί να κατέχουν 31%, από το 42% που είχαν το 2012!  

Έτσι δείχνει να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, κάτι το οποίο αποτυπώνεται από τη δήλωση που έκανε, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αλλά και δημοτικών και περιφερειακών. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Αντ. Σαμαράς αντέδρασε σα να μην υπάρχει ξεκάθαρη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και αποδοκιμασία των επιλογών της μνημονιακής κυβέρνησης, αφού τα ποσοστά των κομμάτων που την απαρτίζουν εμφανίζουν μεγάλες απώλειες σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2012.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Ο λαός έστειλε ένα μήνυμα, αλλά απέρριψε και την ανατροπή που προωθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακουσα τους πολίτες, γνωρίζω τα προβλήματά τους. Γνωρίζω τι πρέπει να αλλάξει. Είναι ευτύχημα για την Ελλάδα ότι η κυβέρνηση άντεξε στις ακραίες επιθέσεις εναντίον μας. Οσοι επιχείρησαν να δώσουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις εκλογές απέτυχαν. Το σύνθημα “Σήμερα ψηφίζουμε, αύριο φεύγουν” έπεσε στο κενό. Η Αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να αυξήσει καν τα ποσοστά της από τις εθνικές εκλογές και ήθελε και πρόωρες. Επιβεβαιώνεται και από τις αυτοδιοικητικές όπου ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε σε 2 από τις περιφέρειες, ελάχιστες από τις πρωτεύουσες νομών και ελάχιστους από τους δήμους».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Η Κυβέρνηση συνεχίζει για να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Με την ίδια και μεγαλύτερη ευθύνη, διορθώνοντας τις αδικίες. Περάσαμε την πιο μεγάλη δοκιμασία που πέρασε ποτέ χώρα σε καιρό ειρήνης. Βγαίνουμε από την κρίση με την πυξίδα σταθερή, και την οικονομία έτοιμη να μπει στην ανάπτυξη. Πριν δύο χρόνια αποτρέψαμε τα χειρότερα για την Ελλάδα. Σήμερα τον εφιάλτη να γυρίσουμε πάλι πίσω στην περιπέτεια». Τέλος ανέφερε: «Τώρα θα προχωρήσουμε για να βγουμε οριστικά από την κρίση, ώστε να πηγαίνουμε προς τα πάνω και μόνο προς τα μπροστά....».

Και έτσι ο Αντ. Σαμαράς, αφού διέγραψε από την σκέψη του την αποτυχία Σγουρού στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Αττική και βρέθηκε με 5 έδρες στην ευρωβουλή έναντι 6 του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε τον σταυρό του για το ξημέρωμα που έρχεται κι έπεσε με τα μούτρα να πείσει για το αντίθετο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: