ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ιστορικής σημασίας η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Δήλωση Μιχ. Βασιλάκη



Το αντιΣΥΡΙΖΑ τόξο που μεθοδικά έχτιζε η ιθύνουσα τάξη και το εξουσιαστικό πολιτικό σύστημα όπως το εκπροσωπούνε το σύμπλεγμα Σαμαρά-Μπαλτάκου-Βενιζέλου αποκρούστηκε σταθερά και αποφασιστικά από το λαό και την αποκλεισμένη κοινωνία του νεοφιλελευθερισμού. 

ΟΥΤΕ το όργιο της ωμής χυδαίας πολιτικής τρομοκρατίας, ΟΥΤΕ η επιστράτευση κάθε είδους κοινωνικής και πολιτικής εφεδρείας, ΟΥΤΕ η ωμή ανάμειξη του ξένου παράγοντα κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο για το σύστημα της υποτέλειας, της διαφθοράς και του φασισμού.

Η πλατιά ριζοσπαστική, ανατρεπτική κοινωνικοπολιτική συμμαχία με κορμό την ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει μετασχηματιστεί ήδη σταθερά σε πλειοψηφικό ρεύμα, όπως καταγράφτηκε στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ με την σχετική κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η ιστορικής  σημασίας νίκη των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων αποτελεί και την πρώτη ελπιδοφόρα πολιτική ανάσχεση της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας τα τελευταία 25 χρόνια.

Η νικηφόρα πλατιά ριζοσπαστική, προοδευτική, δημοκρατική και ανατρεπτική συμμαχία της αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων είναι άμεσα εφικτή δυνατότητα.
Γι΄ αυτό πρέπει να αγωνιστούμε όλοι.
Μιχάλης Βασιλάκης, γραμματέας
του Εργατικού Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου 
eamgr.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: