ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Οι 51 εκλεκτοί του Περιφερ. Συμβουλίου Δυτ. Ελλάδας



Αν μέχρι την Πέμπτη αύριο δεν υπάρξουν αλλαγές από το Πρωτοδικείο, σχετικές με την σταυροδοσία των υποψηφίων των παρατάξεων που θα αποτελέσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, τα άτομα που θα ανακηρυχθούν θα είναι τα παρακάτω από κάθε συνδυασμό:  
 
Παράταξη Κατσιφάρα

Η παράταξη του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα λαμβάνει 31 έδρες (6 από την πρώτη κατανομή και 25 από την δεύτερη).

Στην Αχαΐα εκλέγει 13 περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι είναι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Δριβίλας, Αντώνης Χαροκόπος, Θεόδωρος Νασιώτης, Κώστας Καρπέτας, Σάκης Μαυρόγιαννης, Τρύφωνας Φωτόπουλος, Κώστας Πετρόπουλος, Χρήστος Μπούνιας, Τασία Τογιοπούλου, Ντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου, Σπύρος Καπράλος και Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου.

Στην Αιτωλοακαρνανία κατανέμονται στην παράταξη Κατσιφάρα 10 έδρες οι οποίες θα καταληφθούν από τους: Σάββα Αυγέρη, Γιάννη Λύτρα, Γιώργο Τσόγκα, Έφη Καρδαρά, Νίκο Υφαντή, Αναστασία Κωνσταντοπούλου, Πολυδεύκη Κοκκινοβασίλη, Νίκο Μπαλαμπάνη, Απόστολο Ευθυμίου και Θανάση Καλαβρουζιώτη.

Στην Ηλεία η παράταξη της περιφερειακής αρχής παίρνει τελικά 8 έδρες τις οποίες καταλαμβάνουν οι: Κώστας Μητρόπουλος, Παναγιώτης Πλατανιάς, Χαράλαμπος Αριστειδόπουλος, Παναγιώτης Μπράμος, Γεωργία Παπαναγιώτου – Μαρτζακλή, Γιάννης Αρβανιτάκης, Εμμανουήλ Αγιομυργιαννάκης και Δημήτρης Κωσταριάς.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο μετέχουν, χωρίς να καταλαμβάνουν έδρες και οι τρεις Αντιπεριφερειάρχες Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Χριστίνα Σταρακά και Γιώργος Γεωργιόπουλος. 

Παράταξη Κατσανιώτη

Στον συνδυασμό Κατσανιώτη τις πέντε έδρες που κατανέμονται θα καταλάβουν ο επικεφαλής της παράταξης Ανδρέας Κατσανιώτης, οι τρεις υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Σιαμπλής, Γιώργος Χήνος, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Σύρμος, καθώς στην παράταξη Κατσανιώτη κατανέμονται δυο έδρες στην Αιτωλοακαρνανία.

Παράταξη Χατζηλάμπρου

Η παράταξη Χατζηλάμπρου καταλαμβάνει τέσσερις έδρες. Μια εξ αυτών καταλαμβάνεται από τον επικεφαλής και οι άλλες τρεις από τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Γαβριηλίδη, Κώστα Κούστα και Δημήτρη Μπαξεβανάκη.

Παράταξη Σώκου

Η παράταξη Σώκου καταλαμβάνει τρεις έδρες. Μια έδρα θα καταληφθεί από τον κ. Σώκο και οι άλλες δυο από τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες Ανδρέα Κελεπούρη και Μάκη Παρασκευόπουλο.

Παράταξη Καραθανασόπουλου

Η παράταξη Καραθανασόπουλου καταλαμβάνει δυο έδρες. Η μια θα καταληφθεί από τον κ. Καραθανασόπουλο και η δεύτερη από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Σπύρο Κοτοπούλη.

Δυο έδρες καταλαμβάνει και η Χρυσή Αυγή (Χρήστος Ρήγας).
Από μία έδρα ο ανεξάρτητος Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ο Παναγιώτης Λαλιώτης (ΑΝ.ΕΛ), ο Γιώργος Κανέλλης (Οικολόγοι) και ο Δημήτρης Δεσύλλας (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Σημειώνεται ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο θα αποτελείται από 51 μέλη, πολλά εκ των οποίων εκλέγονται για πρώτη φορά και νοηματοδοτούν μία ανανέωση του Σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: