ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Κρεσέντο λαϊκισμού στη Βουλή από τον Π. Ρήγα του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη μεθόδευση κατά της ΧΑ!



Οξύ φραστικό επεισόδιο προκλήθηκε στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Βουλής που συζητά για το μεταναστευτικό, όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγας, γνωστός  μνημονιακός απολογητής, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «θέλουν τους μετανάστες για να τους παίζουν». Αντέδρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου και Αφρ. Σταμπουλή διακόπτοντας και λέγοντας «δεν ντρέπεστε;».


Ο Π. Ρήγας συνέχισε χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως «συνομιλητές της Χρυσής Αυγής» με τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να του ζητούν να ανακαλέσει. Όπως είναι γνωστό, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξελίσσεται αυτές της μέρες σενάριο θέσεως εκτός νόμου της ΧΑ, για τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα, την στιγμή που το ίδιο το Σύνταγμα απαγορεύει να τεθεί εκτός νόμου οποιοδήποτε κόμμα.

 Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ως μικροπολιτικάντης, συνέχισε φωνάζοντας ότι «αυτοί είναι οι ΣΥΡΙΖαίοι, περιθωριακοί του 4%» και τους χαρακτήρισε ως «υποκριτές» που «πουλάνε ψέματα και ελπίδες. Είστε διακινητές ελπίδας. Μία ζωή ήθελαν να τους έχουν παράνομους για να τους πουλούν ελπίδα».

Δεν εξήγησε γιατί τα δύο κόμματα τόσα χρόνια συνεχώς ακολουθούν ρατσιστική αντιμεταναστευτική πολιτική, κάτι που αποτελεί βούτυρο στο ψωμί των νεοναζί!

Η Β. Κατριβάνου τον επετίμησε: «Καλά, δεν έχετε τσίπα;». Και ο Π. Ρήγας αντέτεινε: «Θα απολογηθείτε στον ελληνικό λαό, αν πιστεύετε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: