ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η «ΡΑΠ - Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», συγχαίρει τον λογοτέχνη Βασίλη Λαδά


Ο βραβευθείς Πατρινός λογοτέχνης και ποιητής Βασίλης Λαδάς.



Κρατικό βραβείο έλαβε η νουβέλα του με τίτλο «Παιχνίδια Κρίκετ»


 Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τη βράβευση του Πατρινού λογοτέχνη και ιδρυτικού μέλους της «ΡΑΠ - Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», Βασίλη Λαδά. Το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας στην κατηγορία «Ειδικό βραβείο σε λογοτέχνη του οποίου το βιβλίο προάγει σημαντικά το διάλογο πάνω σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα» απονεμήθηκε με ομόφωνη απόφαση της κριτικής επιτροπής για το έργο του με τίτλο «Παιχνίδια Κρίκετ».

«Έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι η πλοκή της νουβέλας διαδραματίζεται με  ιστορικό και γεωγραφικό χώρο αναφοράς τις γειτονιές της Πάτρας. Γειτονιές μαραζωμένες από την ανθρωπιστική κρίση των τελευταίων χρόνων που χαράσσει ανεξίτηλα σημάδια στις σχέσεις των ανθρώπων, στο βιοτικό τους επίπεδο, στην ίδια τους την ύπαρξη. Οι συγκρούσεις στις οποίες παίρνουν μέρος οι πρωταγωνιστές των Παιχνιδιών Κρίκετ είναι κομμάτι των συγκρούσεων που βιώνουμε όλοι μας σήμερα ως απότοκο της κρίσης και των πολιτικών επιλογών που βυθίζουν όλο και περισσότερα θύματα στην εξαθλίωση, την ύφεση, το μαρασμό» καταλήγει η ανακοίνωση της ΡΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: