ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η συνδικαλίστρια-σύμβολο των καθαριστριών Κωνσταντίνα Κούνεβα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;

Η συνδικαλίστρια-σύμβολο του αγώνα των καθαριστριών!


Είναι πολύ πιθανό στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριληφθεί και το όνομα της συνδικαλίστριας-σύμβολο του αγώνα των Καθαριστριών Κωνσταντίνας Κούνεβα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις και επαφές, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο και η Κουμουνδούρου δεν επιθυμεί να ανακοινώσει επίσημα το όνομα εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η γυναίκα με έντονη συνδικαλιστική δράση, έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης με βιτριόλι στα Πετράλωνα τον Δεκέμβριο του 2008.

Η είδηση είχε έλθει λίγες μόλις ημέρες μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ενώ η «Οδύσσεια» της Κωνσταντίνας Κούνεβα δεν έχει ακόμη τελειώσει, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: