ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Λουκέτο επ’ αόριστον στα φαρμακεία από την Τετάρτη

Από μεθαύριο Τετάρτη μόνον η επιγραφή θα προϊδεάζει ότι αυτό είναι φαρμακείο.

Προωθούν ρύθμιση που θα επιτρέπει σε άτομα να είναι κάτοχοι μέχρι και εκατό αδειών!

Σε απεργία διαρκείας «προχωρούν» οι φαρμακοποιοί, από την ερχόμενη Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014, όπως ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), Κυριάκος Θεοδοσιάδης, λέγοντας ότι, «προωθούνται διατάξεις που βάζουν τα φαρμακεία από την πίσω πόρτα στα σούπερ μάρκετ και τα παιχνιδάδικα, ενώ επιτρέπουν σε έναν μόνο φαρμακοποιό να έχει δυνατότητα να κατέχει άδειες 100 και πλέον φαρμακείων και να ανοίγουν όποτε και ότι ώρα θέλει». 

«Ο Έλληνας ασφαλισμένος χάνει το φαρμακείο της γειτονιάς του. Πρόκειται για καταστάσεις πέραν κάθε λογικής, που ευνοούν πέντε ισχυρούς για να ελέγχουν την περίθαλψη» ανέφερε ο κ. Θεοδοσιάδης, καλώντας τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να παρέμβουν και να «επαναφέρουν στην τάξη τους συντάκτες του νομοσχεδίου» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του.

«Τα φαρμακεία δεν θα πάνε ως πρόβατα σε σφαγή. Όσοι θέλουν φάρμακα ας πάνε να τα προμηθευτούν στο γραφείο του κ. Χατζηδάκη. Οι βουλευτές που σκοπεύουν να ψηφίσουν αυτές τις διατάξεις ας εξασφαλίσουν φάρμακα και για τον κόσμο» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: