ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Πολυνομοσχέδιο: Το ενέκριναν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ


Βουλή της παρακμής...

Παρά τις αντιρρήσεις αλλά και τις απειλές αρκετών βουλευτών του κυβερνητικού μπλοκ, ότι θα καταψηφίσουν συγκεκριμένες διατάξεις (κυρίως για το γάλα, ίσως και γιατί η σωρεία άλλων ισοπεδωτικών μέτρων, προφανώς δεν τους ενοχλεί), ουδείς τόλμησε να διαφοροποιήσει την ψήφο του και ενέκρινα το Πολυνομοσχέδιο. 

Έτσι, όπως αναμενόταν, με τις ψήφους των βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στις δύο αυτές Επιτροπές, το Πολυνομοσχέδιο εγκρίθηκε κατ' αρχήν χθες βράδυ και σήμερα Κυριακή εισάγεται στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, πάντα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Το πολυνομοσχέδιο καταψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η «Χρυσή Αυγή», η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ (που έχει αποχωρήσει από την συνεδρίαση).

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής έχει ορισθεί να ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής σήμερα. Θα διαρκέσει 10 ώρες και θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία στις 9 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: