ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη υποψήφιου δημάρχου Κ. Σπαρτινού σήμερα σε υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων

Στο καρναβαλικό συνεργείο με φόντο τον βασιλιά καρνάβαλο.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 21/03/2014, επίσκεψη κλιμακίου της ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Σπαρτινό, σε δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων. 

Στις εγκαταστάσεις του καρναβαλικού εργαστηρίου συναντήθηκε με τον κ. Ορέστη Σκαλτσά και εργαζόμενους του Δήμου με τους οποίους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει εμπειρίες και απόψεις για τη λειτουργία και το μέλλον του εργαστηρίου.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο επισκέφτηκε τον Κοινωνικό Οργανισμό και συναντήθηκε με την κ. Τασία Παπαντωνοπούλου και στελέχη του Οργανισμού. Η αγωνία των στελεχών και εργαζομένων για την αποτελεσματικότητα των δομών και των δράσεων που υλοποιούνται από τον Οργανισμό αποτέλεσε τη βάση της συζήτησης που ακολούθησε την ενημέρωση του υποψήφιου Δημάρχου σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: