ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μία ακόμη επιτυχία του γυρολόγου Μπίστη. Αουτσάιντερ συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο «Ελιά»-ΠΑΣΟΚ

Τα πρώτα ονόματα του Ευρωψηφοδελτίου της Ελιάς
"Όπου γάμος και γιορτή, η Βασίλω πρώτη" λέει ένα παλιό ρητό και σύμφωνα με αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει ο γυρολόγος της πολιτικής Νίκος Μπίστης. 

Άλλωστε τι... μπιστικός του Βενιζέλου θα μπορούσε να είναι, εάν δεν συπαραστέκονταν στον κλωνιζόμενο Beni. 
 
"Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις και πόνοις γιγνώσκει"  σύμφωνα με την αρχαία ρήση, που μετέφερε ο φιλόλογος Ζούκης στο σχετικό βιβλίο της αρχαίας ελληνικής. Μα που να ήξερε ο έρμος σε πόσες πολλές εφορμογές θα χρησιμοποιούνταν. 
 
Πέραν αυτών πάντως, ο Beni δεν ξέχασε τον φίλον. Και σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος  συμπεριλαμβάνεται για τα ύπατα ευρωπαϊκά αξιώματα. Τώρα το εάν ο λαός τους κόψει τα άλλα ήπατα το βράδυ της 25ης Μαΐου, είναι διαφορετικό ζήτημα, που θα αντιμετωπίσουν με την βοήθεια μοιρολογίστρας!
 
Το ΠΑΣΟΚ πάντως, δημοσιοποίησε κατάλογο με ενδεικτικές, όπως αναφέρει, προτάσεις υποψηφιοτήτων, για το ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς - Δημοκρατικής Παράταξης», κατά τις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαΐου και τη σημερινή συνάντηση των Κομμάτων και των Κινήσεων.
 Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: 

Συλβάνα Ράπτη, Κατερίνα Μπατζελή, Εύα Καϊλή, Θανάση Χειμωνά, Κυριάκο Πιερρακάκη, Παντελή Καψή, Παναγιώτη Ιωακειμίδη, Ευθύμη Καρδαρά, Σωτήρη Κατσέλο, Δημήτρη Καρέλα, Δημήτρη Μπρίμη, Μαρία Παπαϊωάννου-Σφαέλου, Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο, Νίκο Τσολακίδη, Παναγιώτη Κωστούλα, Παναγιώτη Πάτρα, Μάνο Επιτροπάκη και φυσικά τον Νίκο Μπίστη. (Είδατε; Δεν λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή!).

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών θα πραγματοποηθεί την επόμενη Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στις 12 το μεσημέρι. 

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε, επίσης, η διαδικασία κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου, το οποίο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «θα είναι ενωτικό και ενιαίο, ανανεωτικό και αντιπροσωπευτικό και θα αποτυπώνει τη δυναμική και την προοπτική της "Ελιάς"»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: