ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Γιάννης Σγουρός: «Ναι, υπάρχει "περίπτωση" να μην κατέβω υποψήφιος...»

Γιάννης Σγουρός: Ναι, υπάρχει περίπτωση να μην κατέβω υποψήφιος...
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, γνωστός από την προτίμησή του από τους μεγαλοκατασκευαστές και μιντιάρχες της χώρας, μιλώντας στην «πρώτη γραμμή» του ΣΚΑΪ,  με έναν ιδιαίτερο ομολογουμένως τρόπο, επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του, για την Περιφέρεια Αττικής, απαντώντας στην ερώτηση, εάν τελικά θα είναι υποψήφιος, λέγοντας, «φυσικά και μπορεί να μην είμαι υποψήφιος. Φεύγοντας από δω, μπορεί να με πατήσει ένα αυτοκίνητο...».

Στη συνέχεια και αναφερόμενος στις «επιθέσεις» που δέχεται από τους ανθυποψηφίους του, «ασχετοσύνη» χαρακτήρισε τα όσα είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, με τη στήριξη της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος, περί πραγματοποίησης αθλητικών έργων από Κοινοτικούς πόρους, λέγοντας πως, περίμενε να γνωρίζει ο κ. Κουμουτσάκος ότι, τα αθλητικά έργα δεν είναι επιλέξιμα προς χρηματοδότηση από Κοινοτικούς πόρους.

Τον ίδιο όρο - ασχετοσύνη - χρησιμοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής και για τους λοιπούς διεκδικητές της Περιφέρειας Αττικής, λέγοντας πως, του ασκούν κριτική, χωρίς να ξέρουν πραγματικά «τί είναι η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση». 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, και απαντώντας στην κατηγορία ότι, δεν ασκεί Κοινωνική Πολιτική, υπογράμμισε πως, η αρμοδιότητα της Πρόνοιας έχει περάσει στον α' βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Δήμοι - με αποτέλεσμα ακόμη και αποφάσεις όπως π.χ. η ενίσχυση της πληγείσας Κεφαλλονιάς από τα διαθέσιμα της Περιφέρειας Αττικής ή το Πρόγραμμα Απασχόλησης για 13.000 ανέργους της Αττικής, μέσω του ΟΑΕΔ, να μην μπορούν να υλοποιηθούν, απαιτώντας σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: