ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Η παραίτηση Χαρακόπουλου ξεγυμνώνει το μύθο της δήθεν διαπραγμάτευσης

Δημήτρης Παπαδημούλης: Στο πολυνομοσχέδιο συμπεριλαμβάνονται αρκετές «πονηρές κι ύποπτες ρυθμίσεις» κι αναφέρθηκε στην μετοχή της Eurobank.


 Διαφωνεί ακόμη και ο πρώην κυβρνητικός εταίρος, η ΔΗΜΑΡ για το πονηρό Πολυνομοσχέδιο

 «Η παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  ξεγυμνώνει το μύθο της δήθεν διαπραγμάτευσης και της δήθεν επιτυχίας της κυβέρνησης», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:

«Όταν ακόμα και υπουργός της κυβέρνησης την εγκαλεί ότι επιδιώκει τη διευκόλυνση των αθρόων εισαγωγών γάλακτος και κοροϊδεύει τους ίδιους της τους βουλευτές και υπουργούς, το δικό μας σχόλιο περιττεύει». 

 Δ. Παπαδημούλης: «Προκλητική κοροϊδία»

«Προκλητική κοροϊδία» χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, σημειώνοντας ότι «πήρατε δισ. ευρώ από τις τσέπες εργαζομένων και τώρα τους γυρίζετε 500 εκατ. ευρώ, είναι ο ορισμός του «ψίχουλα». Ο Δ. Παπαδημούλης τόνισε ότι η επιστολή παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Χαρακόπουλου, αποδεικνύει την αβασιμότητα των όσων ειπώθηκαν περί σκληρής διαπραγμάτευσης με την τρόικα, ενώ επέκρινε και τον ίδιο τον Μ. Χαρακόπουλο που δήλωσε ότι «παραιτούμαι γιατί διαφωνώ πλήρως, αλλά ψηφίζω».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι στο πολυνομοσχέδιο συμπεριλαμβάνονται αρκετές «πονηρές κι ύποπτες ρυθμίσεις» κι αναφέρθηκε στην μετοχή της Eurobank. Ο Δ. Παπαδημούλης παρατήρησε ότι το ΤΧΣ αγόρασε την μετοχή για 1,25 ευρώ και σήμερα η χρηματιστηριακή της αξία είναι 0,50 ευρώ σημειώνοντας ότι με το πολυνομοσχέδιο προβλέπεται ότι η μετοχή μπορεί να πωληθεί ακόμα και κάτω από 0,40 ευρώ δηλαδή στο ένα τρίτο της τιμής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δίνεται μάλιστα ποινική ασυλία σε αυτούς που θα κάνουν αυτήν την αγοραπωλησία. Ο Δ. Παπαδημούλης υπογράμμισε ότι ακόμα κι ο Επίτροπος Αλμούνια αμφισβητεί την διαδικασία κι αναρωτήθηκε «γιατί δεν δίνετε σήμερα την επιστολή Αλμούνια προς Στουρνάρα και την επιστολή στο ΤΧΣ από την Επιτροπή Ανταγωνισμού;».

ΔΗΜΑΡ: Δεν υπήρξε διαπραγμάτευση

Η κυβέρνηση ουδέποτε διαπραγματεύθηκε με την τρόικα, υπογραμμίζει  η ΔΗΜΑΡ, με αφορμή την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, «η παραίτηση πιστοποιεί δύο παραμέτρους που επί μέρες επιμένει να υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ:

1. Η κυβέρνηση, παρά τους λεονταρισμούς, ουδέποτε διαπραγματεύθηκε με την τρόικα.

2.  Οι αρμόδιοι εισήγαγαν ως «προαπαιτούμενα» ρυθμίσεις που ουδέποτε είχαν συνομολογηθεί ως τέτοιες, ευθυγραμμιζόμενοι με απαιτήσεις που απορρυθμίζουν επιπλέον την αγορά και επιδεινώνουν τη θέση των παραγωγών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: