ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Πάλι τυχεροί το ενάμισι εκατομμύριο άνεργοι - 13.758 από αυτούς θα δουλέψουν στους δήμους εποχικώς!

Οι άνεργοι και η ψήφος των στο στόχαστρο των Σαμαροβενιζέλων!

Σε 13.758 ανέρχονται οι εποχικές θέσεις που θα καλυφθούν σε Δήμους και Περιφέρειες της Χώρας, μέσα στο 2014. Και ζήτω που σωθήκανε οι ενάμισι εκατομύριο ανέργοι της χώρας. Προκηρύχθηκαν θέσεις για να αρπάξουν τον ψήφο τους οι Σαμαροβενιζέλοι. Εάν τους ψηφίσουν θα είναι άξιοι της μοίρας τους!

Πρόκειται για θέσεις προσωπικού που προσλαμβάνονται, είτε μέσω συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, είτε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, είτε τέλος, μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.).

Οι ειδικότητες που πρόκειται να προσληφθούν είναι: Βρεφονηπιοκόμοι, Ναυαγοσώστες, Οδηγοί, Χειριστές μηχανημάτων έργων, Μάγειρες, Καθαριστές, Εργάτες, Γεωπόνοι, Κτηνίατροι, Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί κ.ά.

Το προσωπικό αυτό προσλαμβάνεται όλο τον χρόνο και υπογράφει συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου από τέσσερις (4) μήνες έως ένα (1) έτος.

Πώς κατανέμονται οι θέσεις

1. 1.250 στα Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α.: Οι προσλήψεις αφορούν καλλιτεχνικό προσωπικό και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής σε Δήμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών.

Οι θέσεις αφορούν σε Καθηγητές Μουσικής, Ζωγραφικής, Κεραμικής κ.ά. και με συμβάσεις μίσθωσης έργου, για τα χρονικά διαστήματα έως οκτώ (8) μήνες, ή έως έντεκα (11) μήνες ή έως και ένα (1) έτος.

2. 6.730 σε ανταποδοτικές Υπηρεσίες: Πρόκειται για προσωπικό που προσλαμβάνεται μέσω ανταποδοτικών τελών. Η πλειοψηφία των θέσεων αφορά υπηρεσίες όπως, Καθαριότητα, Ύδρευση, Αποχέτευση, Ηλεκτροφωτισμός κ.ά.

Το προσωπικό προσλαμβάνεται από τους Δήμους, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου έως οκτώ (8) μήνες.

3. 4.026 σε συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα: Η πλειονότητα των θέσεων αφορά προσωπικό που προσλαμβάνεται από Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς και σε Προγράμματα ΕΣΠΑ.

Οι συγκεκριμένες προσλήψεις αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του Καλοκαιριού και να ολοκληρωθούν μέσα στο Φθινόπωρο.

Πρόκειται για προσωπικό που θα απασχοληθεί από οκτώ (8) έως δώδεκα (12) μήνες.

4. 1.152 από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους: Πρόκειται για θέσεις κυρίως σε Περιφέρειες της Χώρας και αφορούν υπηρεσίες όπως, δακοκτονία, εκρίζωση μελιταίου πυρετού και ειδικότητες όπως, γεωπόνους, κτηνιάτρους, εργάτες κ.ά.

Οι συμβάσεις που υπογράφονται από το νέο προσωπικό θα είναι τρίμηνες, εξάμηνες και οκτάμηνες.

5. 600 σε κατασκηνώσεις - ναυαγοσώστες: Με 4μηνες συμβάσεις θα καλυφθούν οι ανάγκες των Δήμων για κατασκηνωτικό (450 θέσεις) και ναυαγοσωστικό (150 θέσεις) προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: