ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η Πάτρα κινδυνεύει να χάσει το εμπορικό λιμάνι της



Η απάντηση  του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη  Χρυσοχοϊδη στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Aχαϊας Νίκου Τσούκαλη για το θέμα του εμπορικού τμήματος του λιμανιού της Πάτρας, δυστυχώς επιβεβαιώνει τις  ανησυχίες που εξέφρασε ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς. 

Η Πάτρα κινδυνεύει να χάσει το εμπορικό λιμάνι με όποιους σοβαρούς κινδύνους συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για την οικονομία της πόλης και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη λιμενική ζώνη. 

Επιβεβαιώνεται ότι ο Δήμαρχος, δεν κινδυνολογεί  αλλά γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και τους κινδύνους που υπάρχουν. Ο Δήμος, που πρωτοστάτησε για το θαλάσσιο μέτωπο και την τύχη του λιμανιού, θα συνεχίσει να κρατάει ψηλά τη σημαία της μαχητικής, υπεύθυνης και τεκμηριωμένης διεκδίκησης. 

Απαιτείται λοιπόν σοβαρή προσέγγιση από όλες τις μεριές, αποφεύγοντας τις επικοινωνιακές προσεγγίσεις και τους λαϊκισμούς, έτσι ώστε να είναι δυνατή η προώθηση λύσης που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης και των κατοίκων της

Δεν υπάρχουν σχόλια: