ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να τους διώξουμε γιατί είναι επικίνδυνοι και για τη δημόσια Υγεία

Ο Β. Χατζηλάμπρου (δεξιά) με τον γιατρό Τάκη Γεωργακόπουλο (κέντρο) και τον υποψ. αντιπεριφερειάρχη Κώστα Γαβριηλίδη (αριστερά).


Περιοδεία του Β. Χατζηλάμπρου στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»


Στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», χώρο εργασίας του για 27 χρόνια, περιόδευσε σήμερα ο βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Κώστα Γαβριηλίδη και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Υγειονομικών, στο οποίο συμμετείχε και ο υποψήφιο δήμαρχο Ερυμάνθου, γιατρός Τάκης Γεωργακόπουλος. 

Το θερμό κλίμα που συνάντησε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Βασίλη Χατζηλάμπρου «πάγωνε», μπροστά στα άδεια δωμάτια του προσωπικού και στην ερήμωση στην οποία έχει καταδικαστεί το δημόσιο σύστημα Υγείας από τα μνημόνια και τις περικοπές.
Μιλώντας για την εγκατάλειψη που συνάντησε, ο Βασίλη Χατζηλάμπρου είπε: 

«Κλινικές που αδειάζουν από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, στα όρια η Χειρουργική, η Παθολογική, η Ορθοπεδική. Ένα νοσοκομείο που δεν μπορεί να βγάλει πρόγραμμα εφημεριών για ολόκληρο το μήνα. Ένα νοσοκομείο σε κατάρρευση. 

Η υγεία των πολιτών δεν συμβαδίζει με την πολιτική που βάζει ως προτεραιότητα τους δανειστές και τους τοκογλύφους. Η δημόσια υγεία δεν διαλύεται απλώς. Έχει καταδικαστεί σε καθημερινή αποσάθρωση, δοκιμάζοντας τις αντοχές γιατρών, προσωπικού και ασθενών. Αυτά είναι τα κατορθώματα του κ. Γεωργιάδη και των μνημονιακών φίλων του. 

Πρέπει να τους διώξουμε γιατί είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια Υγεία, για το δημόσιο συμφέρον, για κάθε τι κοινωνικό. Μια μεγάλη πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία σε όλα τα επίπεδα. Είναι η μόνη ελπίδα για να σταματήσει η κατηφόρα και η καταστροφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: