ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Στα Καλάβρυτα εκπροσωπώντας τον Αλ. Τσίπρα, αύριο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βασίλης Χατζηλάμπρου

Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο αγωνιστής υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτ. Ελλάδα.
 Στο Αγρίνιο ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας
   
Στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, στην Αγία Λαύρα, θα παρευρεθεί αύριο ο βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι προσκεκλημένος στις εκδηλώσεις. 

Στο Αγρίνιο για την επέτειο ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας


Στο Αγρίνιο προκειμένου να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 (Δοξολογία – Παρέλαση), πρόκειται να μεταβεί αύριο το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος θα βρίσκεται στις εκδηλώσεις στην Πάτρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας στον Πύργο.

Το Πρόγραμμα Εορτασμού στην Πάτρα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί, στην Πάτρα, αύριο Τρίτη 25η Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

07.00΄ Ανάκρουση Εωθινού από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πατρέων στην πόλη των Πατρών.
08.00΄ Έπαρση σημαίας στην κεντρική προβλήτα Αγίου Νικολάου.
09.00΄ Εκκίνηση ποδηλατικού αγώνα Θυσίας Πατρών-Καλαβρύτων Αγίας Λαύρας από πλατεία Τριών Συμμάχων, τερματισμός εις Αγία Λαύρα Καλαβρύτων και 11.45’ απονομή επάθλων.
11.40΄ Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών (τέλος προσέλευσης επισήμων 11.30’) - Απόδοση τιμών από τμήματα Ενόπλων με τη συμμετοχή της Δημοτικής Μουσικής.
12.00΄ Παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και τμημάτων Σωμάτων Ασφαλείας, μπροστά από τους επισήμους και το λαό (διαδρομή παρέλασης: από Αράτου και Αγίου Ανδρέου με τερματισμό Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα).
18.42΄ Υποστολή σημαίας στην Κεντρική προβλήτα Αγ. Νικολάου - τιμές θα αποδώσει κατά τα κεκανονισμένα Τμήμα Στρατού μετά της Μουσικής του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: