ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Αμφισβήτηση Κατσιφάρα για την ικανότητά του ως υποψήφιου από μέλη της ΝΕ Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ



Ζητούν την αντικατάστασή του με πρόσωπο νέο που θα προκύπτει μέσω πλειοψηφικής κοινωνικής συναίνεσης

Τις θέσεις των αιρετών Περιφερειών για το νομοσχέδιο με τίτλο: «Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών» παρουσίασε, εκ μέρους της ΕΝ.Π.Ε., ο Α' Αντιπρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής. 


Την ίδια μέρα στον Ευ. Βενιζέλο και στα ανώτερα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ είχε φθάσει επιστολή τριών μελών της ΝΕ Αχαΐας του κόμματος, με την οποία ζητούσαν την επιλογή άλλου προσώπου για την θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, πέραν του ήδη επιλεγμένου Απ. Κατσιφάρα.

Τον κατηγορούν ότι δεν συσπειρώνει τα μέλη του κόμματος με την υποψηφιότητά του, κάτι που δίνει πόντους στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας Βασίλη Χατζηλάμπρου. 

Με την επισήμανση ότι είναι η πρώτη δημόσια αρνητική αντίδραση στο πρόσωπο Κατσιφάρα, που προέρχεται εκ των έσω του ΠΑΣΟΚ στην πρώην πράσινη Αχαΐα, κάτι που προϊδεάζει για τον πόλεμο που μαίνεται στο εσωτερικό του κόμματος, συντελούντων βέβαια και των ποσοστών κατακρημνισμού του σε πανελλήνια κλίμακα, εγκαλούνται τα μέλη της ΚΠΕ του κόμματος, υπεύθυνα για την καθοδήγηση στην Δυτ. Ελλάδα -Κουκουλόπουλος, Έξαρχος, Κουτσούκος- ότι παρέκαμψαν τις αποφάσεις του οργάνου της ΝΕ Αχαΐας και αδιαφόρησαν επιμελώς. Ακόμη ότι δεν έλαβαν υπόψη τις αντιφατικές και ετερόκλητες δηλώσεις του νυν Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, γιαυτό ζητούν την αντικατάσταση του προσώπου με νέο που θα προκύπτει μέσω πλειοψηφικής κοινωνικής συναίνεσης! 

Την επιστολή υπογράφουν τα μέλη της ΝΕ Αχαΐας του κόμματος, Θεοδώρου Σάββας, φαρμακοποιός, μέλος του Τομέα Υγείας ΠΑΣΟΚ, Μαχαίρας Γιάννης, πολιτικός μηχανικός, Τσιμούρτος Άκης, φοιτητής χημικός μηχανικός.

Ωστόσο ο  Απ. Κατσιφάρας, παρακάμπτοντας τις αντιδράσεις των μελών της ΝΕ Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, αρχικά στο μεγάλο ζήτημα των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) των Περιφερειών, ειδικότερα δε στην μείωση που έχουν υποστεί αλλά και στην κατάργηση των επενδυτικών πόρων. Τόνισε δε ότι οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι για την Περιφέρεια αποτελούν το βασικό εργαλείο του αναπτυξιακού σχεδιασμού και δυστυχώς στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν υπάρχει αναφορά, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: