ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Νέοι καιροί στο ΚΚΕ και δυστυχώς νέα ήθη!

Μπρος στο δρόμο που χάραξε η αήθεια της Λιάνας, προτρέπει η ο ΓΓ του σημερινού ΚΚΕ!


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Σκυτάλη ύβρεων πεζοδρομίου στον ΓΓ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα έδωσε η Λιάνα Κανέλλη μετά την αήθη επίθεση της Δευτέρας κατά Τσίπρα με αλήτικες εκφράσεις.

Από την Θεσσαλονίκη ο ΓΓ του σημερινού ΚΚΕ της ηθικής κατρακύλας, συνέχισε με τις εκφράσεις: «Όποια λέξη και να χρησιμοποιήσεις, όπως και να ονοματίσεις την αμετροέπεια, τον καιροσκοπισμό, τον ναρκισισμό, τον αμοραλισμό, θα είσαι μέσα» είπε ο νεότευκτος Γραμματέας ενός ιστορικού κόμματος, που τουλάχιστον στην 90χρονη διαδρομή του δεν είχε χαρακτηριστεί για εκφορά ανήθικων εκφράσεων και τουλάχιστον από ηθικής πλευράς κανείς δεν το είχε κατηγορήσει.

Γράφο τα παραπάνω και ενστικτωδώς κάνω τις συγκρίσεις, έχοντας κατά νου τον αετό των αγώνων Χαρίλαο, τον άνθρωπο της αριστεράς που είχε την τόλμη να δει στο μέλλον την απομόνωση του κόμματός του, γι αυτό και έτεινε χείρα φιλίας στον πρόεδρο Κύρκο της ΕΑΡ, της προερχόμενης από το ΚΚΕ Εσωτερικού, με το όποιο επί δεκαοκτώ  χρόνια βρίσκονταν σε ιδεολογική αντιπαράθεση.

Αλλά τότε, όσο σφοδρή και εάν ήταν η ιδεολογική σύγκρουση, δεν έπαυε να ήταν πολιτική και ποτέ μα ποτέ δεν ακούστηκαν λέξεις αλητείας όπως «τσογλάν μπόι», που δυστυχώς, παρά την προσδοκία κάποιων ρομαντικών, μεταξύ των οποίων και ο γράφων, τις επικρότησε ο νέοαναριχηθείς στην θέση του ΓΓ.

Αλλά όταν μιλάμε για Χαρίλαο, θα ήταν άδικο για τον αείμνηστο να τον συγκρίνουμε με τον Δ. Κουτσούμπα.

Νέοι καιροί στο ΚΚΕ και δυστυχώς νέα ήθη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: