ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κ. Σπαρτινός: Διεκδίκηση των δημόσιων χώρων που προάγουν την επικοινωνία και συνολικά την ποιότητα ζωής

Κώστας Σπαρτινός, στην συζήτηση με τους περίοικους στην ΑΛΑΜΠΡΑ.


Εκδήλωση – συζήτηση στην Αλάμπρα σχετικά με την ποιότητα ζωής και τους ελεύθερους χώρους στην πόλη της Πάτρας

Σε ένα πληθωρικό ακροατήριο μέσα και έξω από το café Αλάμπρα στα Ψηλά Αλώνια ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός ανέλυσε καίρια ζητήματα της Πάτρας που άπτονται των δημόσιων χώρων και της ποιότητας ζωής.
Αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα που έχουν ανακύψει αφενός λόγω των μνημονιακών περικοπών των πόρων της τοπικής αυτοδιοίκησης αφετέρου λόγω της έλλειψης μακροχρόνιου σχεδιασμού και σχεδίου δράσης από τη Δημοτική αρχή. Επισήμανε την εγκατάλειψη των δημόσιων χώρων και πλατειών τόσο του ιστορικού κέντρου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Τρ. Ναυάρχων, όσο και της ευρύτερης περιφέρειας, περιγράφοντας λεπτομερειακά την κατάσταση που επικρατεί στο Νότιο Διαμέρισμα, στα Ζαρουχλέικα, στα Σύνορα, στο Σκαγιοπούλειο, αλλά και στην πλειοψηφία των γειτονιών της Πάτρας.
Η συζήτηση που ακολούθησε έθεσε επί τάπητος την αναγκαιότητα ενεργοποίησης των πολιτών στην κατεύθυνση της υπεράσπισης και διεκδίκησης των δημόσιων χώρων που προάγουν την επικοινωνία και συνολικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Πάτρας δίνοντας προτεραιότητα στο αστικό πράσινο, και στους ανοικτούς ορίζοντες τόσο προς τη θάλασσα, διεκδικώντας το θαλάσσιο μέτωπο, όσο και προς την ορεινή περιοχή του Παναχαϊκού που παραμένει μαγευτικό αν και αναξιοποίητο.      

Ένα ακόμη στιγμιότυπο από την ΑΛΑΜΠΡΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: