ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Κωλοτούμπα πρώτη. Παραιτήθηκε από την Κυβέρνηση ο Μ. Χαρακόπουλος, αλλά θα ψηφίσει το Πολυνομοσχέδιο!

Παραιτήθηκε από την Κυβέρνηση ο Μάξιμος Χαρακόπουλος
Κωλοτούμπα πρώτη για τους κυβερνητικούς βουλευτές για το Πολυνομοσχέδιο, που θα βουλιάξει τη χώρα κια τους πολίτες της στην αιώνια χρεωκοπία! Ο βουλευτής Λαρίσης της Ν.Δ. και Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά από ένα ολονύχτιο «θρίλερ», υπέβαλε την παραίτησή του, τελικά, με αφορμή την πρόβλεψη του Πολυνομοσχεδίου για το γάλα.

Ο κ. Χαρακόπουλος βλέποντας το τελικό κείμενο του Πολυνομοσχεδίου, που δεν περιείχε καμία από τις προτάσεις του, επέλεξε τον δρόμο της παραίτησης.

«Δεν θα θέσω σε κίνδυνο την Κυβέρνηση παρά την αντίθεσή μου» αναφέρει σε σημείο της ανακοίνωσης του, ο κ. Χαρακόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά πως, θα υπερψηφίσει το Πολυνομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: