ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΡΑΠ: Το κακό δεν είναι που χαθήκατε από τις γειτονιές και τα χωριά κ. Δημαρά, αλλά που ξαναβρεθήκατε

Κώστας Σπαρτινός, υποψ. Δήμαρχος Πατρέων της ΡΑΠ.


Και αναφορά για  την πληρωμένη καταχώρηση του δημάρχου Πατρέων στον Τύπο

«Το κακό δεν είναι που χαθήκατε από τις γειτονιές και τα χωριά κ. Δημαρά. Το κακό είναι που ξαναβρεθήκατε για προεκλογικούς σκοπούς», είναι το δηκτικό σχόλιο της ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, της παράταξης που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, σε απάντηση του λόγου που εκφώνησε ο Δήμαρχος Πατρέων προς τα μέλη της κίνησης «Τώρα για την Πάτρα» σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα της ΑΙΓΛΗΣ «Βέσο Μάρε».


«Ναι, κάναμε και λάθη. Πρώτος εγώ. Κλείστηκα στο γραφείο, χάθηκα από τον κόσμο, χάθηκα από τις γειτονιές και τα χωριά του Δήμου μας. Ναι, αυτό ήταν λάθος μου. Όμως, ζητώ κατανόηση. Δεν κλείστηκα στο γραφείο μου από αδιαφορία ή αλαζονεία. Κλείστηκα, δουλεύοντας από το πρωί έως το βράδυ, κάθε μέρα. Παραδέχομαι το λάθος, ζητάω συγγνώμη, αλλά επιζητώ και την επιείκεια, και τη δική σας, και των συμπολιτών μας» ανέφερε σε αποστροφή του λόγου του, προς τα μέλη της παράταξης, αλλά για να ακουστεί μέσω των ΜΜΕ σε όλη την Πάτρα. Παράλληλα του ασκείται κριτική για την σχετική δημοσιευμένη ανακοίνωση στον Τύπο.

Το σχόλιο της «ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» είναι το παρακάτω:

«Η συγγνώμη που ζήτησε ο κ. Δημαράς με πληρωμένη καταχώρηση στον Τύπο της Πάτρας μας προκαλεί εντύπωση γιατί έρχεται  να δικαιολογήσει όχι τη φυσική  απουσία του από τα διαμερίσματα αλλά την έλλειψη πολιτικής που να λαμβάνει υπόψη της τη γνώμη των κατοίκων τους.

Είναι χαρακτηριστική η τακτική που ακολουθήθηκε για παράδειγμα, στο ζήτημα της χωροθέτησης του ΣΜΑ. Η μία μετά την άλλη περιοχή της περιφέρειας έμπαινε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, χωρίς ενημέρωση, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς σχέδιο, χωρίς διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες.

Υποβαθμίζοντας πλήρως τα συμβούλια των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, τα οποία παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια της θητείας του διακοσμητικά στοιχεία χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες, ανακαλύπτει σήμερα την Πάτρα των γειτονιών της περιφέρειας.

Το κακό δεν είναι που χαθήκατε από τις γειτονιές και τα χωριά κ. Δημαρά. Το κακό είναι που ξαναβρεθήκατε για προεκλογικούς σκοπούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: