ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Και η Αννούλα ονειρεύεται μεγάλο κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ!

 


Γι αυτό και  δημοσιοποίησε την υποψηφιότητά της που κυοφορούνταν γιατην ανάληψη της προεδρίας του, ανεβάζοντας στους «οκτώ» τους μνηστήρες!

  • Το αμαρτωλό Κράτος του Σημιτιστάν, που δικάζεται αυτές τις μέρες για την κατασπάραξη των οικονομικών του κρατικού κουμπαρά μέσω των φρεγατών του πολεμικού ναυτικού επί κυβέρνησης του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν δυνατόν να λείψει από τον διαγκωνισμό των μηστήρων της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ!

    Την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που κυοφορούνταν στους κόλπους του κόμματος προκαλώντας σχόλια, ανακοίνωσε και επίσημα η Άννα Διαμαντοπούλου, επιβεβαιώβοντας τις σχετικές πληροφορίες που κυκλοφορούσαν. 

    Πρόκειται για την όγδοη μέχρι στιγμής υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, καθώς είχαν προηγηθεί οι υποψηφιότητες από Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνου, Μιλένα Αποστολάκη, Μιχάλη Κατρίνη, Νάντια Γιαννακοπούλου, Γιάννη Κανελλάκη.

    «Πιστεύω στην κοινωνία, πιστεύω στην πολιτική, πιστεύω στη δύναμη του ανθρώπου να ορίζει τη μοίρα του, στη δύναμη του καθενός και της καθεμιάς μας να ονειρεύεται και να χτίζει μια καλύτερη ζωή. Αυτό κατάφερε η γενιά μου και μια σειρά Ελλήνων με το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων στην εξουσία», αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο που δημοσίευσε η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου. Αλλά μιλιά δεν ακούγεται για το συνθήλευμα των αρπακτικών που είχαν εγκατασταθεί στην φωλιά του Σημίτη, που εσχάτως δήλωσε και δημοσίως την παρουσία του στα δρώμενα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ

    Παράλληλα δημοσίευσε μακροσκελή «προκήρυξη» για την υποψηφιότητά της, που θα την αναζητήσετε σε άλλα σάιτι, προσκείμενα στο Σημιτιστάν των Γσοχατζόπουλων, των Παπαντωνίου και άλλων καλών παιδιών του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, στο οποίο θήτευσε και η «Αννούλα του χιονιά» και όχι του Μπρεχτ! .

 

 Η Άννα Διαμαντοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: