ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Παυλος Πολακης Η τηλεοπτικη χουντα ξαναχτυπησε

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε πως η κρατική ΕΡΤ έκοψε τον Παύλο Πολάκη όταν πήγε να μιλήσει για το σβήσιμο μέρους του δανείου του Πρώτου Θέματος: https://www.facebook.com/100007004708966/videos/381181531322955/?ref=embed_video&t=9

 


Δεν ήθελε η εξουσία να ακουστούν αιχμές κατά του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Στουρνάρα, που αδιαφορεί για το ζημιογόνο ντιλ για το Δημόσιο

ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ Π. ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΕΡΤ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΕ

Το ζωντανό ρεπορτάζ έχει και τα... ατυχήματα του, κυρίως όταν δεν τα προβλέπει ο δημοσιογράφος, που άδολα προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του, μακριά από τηλεκατευθυνόμενες θέσεις. Και κυρίως όταν η γραμμή της εξουσίας επιβάλλει την άσκηση ''μουγκαφόν''. Τότε έρχεται η μακριά χειρ από την κονσόλα, που δίνει τη γραμμή. Και μιλά ο δύσμοιρος συνεντευξιαζόμενος και ανοιγοκλείνει το στόμα του χωρίς να ακούγεται  λέξη, σαν τις ταινίες του βωβού  προπολεμικού κινηματογράφου!

Εδώ όμως γίνεται πόλεμος και μάλιστα πραγματικός, στα προπύλαια της Βουλής, άλλο ζήτημα βέβαια είναι η εκδήλωση ευαισθησίας  από τον εύθικτο Πρόεδρο κύριο Τασούλα, που μόνον εάν μιλά ράθυμα ή εάν καπνίζει ο Κρητικός βουλευτής Χανίων ενοχλείται!   

Πραγματικός πόλεμος μεταξύ μικροφώνου και κεντρικής κονσόλας στην Αγ. Παρασκευή, για να συγκαλυφθεί το κυβερνητικό σκάνδαλο!

Αυτό αποτυπώθηκε και πάλι από την ΕΡΤ, στο συμβάν με τον βουλευτή Χανίων, που ήθελε να εκφράσει την γνώμη του για την διαχείριση των οικονομικών των Ελλήνων καταθετών και να ξεμπροστιάσει τον... Στουρνάρα   για το ζημιογόνο ντιλ της συγχώνευσης της Attica bank  με την Παγκρήτια Τράπεζα, που κοστίζει στο Δημόσιο 500 εκατομμ. ευρώ.

Αλλά τι σόι Δημοκρατία είναι αυτή, που επί ΝΔ θα μπορεί να μιλάει όποιος βουλευτής το επιθυμεί; Εδώ είναι δημοκρατία α λα Μητσοτάκη. Άλλο που δεν το γράφουμε στην προμετωπίδα του κτιρίου της Βουλής!

Κι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με το απύλωτο στόμα, δεν άντεξε και το πέταξε κατάμουτρα  στους... ευαισθητούληδες, γράφοντάς το στο διαδίκτυο.

Διαβάστε πως τον αντιμετώπισε η ΕΡΤ, που πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα υποζύγια, που τραβάμε το... κάρο  των αυθαιρεσιών του Ελληνικού κράτους  

Παυλος Πολακης Η τηλεοπτικη χουντα ξαναχτυπησε.

«Μπαινοντας στη Βουλη παρενεβηκα στο ζωντανο ρεπορταζ της ΕΡΤ λεγοντας δυο κουβεντες για το Στουρναρα, το δανειο το δικο μου και του Πρώτου θεματος και τη συγχωνευση της Αττικα με την Παγκρητια.

Ξεκινησα λεγοντας: «Τον κυριο Στουρναρα το μονο δανειο που τον ενοχλησε ηταν το δικο μου των 100.000 ευρω το οποιο ληφθηκε νομιμα και αποπληρωνεται κανονικοτατα»..

ΚΑΙ ΕΔΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΗΧΟΣ απο τη Χουντα Μητσοτακη και δεν ακουγονται τα υπολοιπα ενω το πλανο δειχνει εμενα και το δημοσιογραφο στο περιστυλιο χωρις φωνη και να παρεμβαινει ο παρουσιαστης των ειδησεων για να καλύψει το κενο !

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ :

«...Τον κυριο Στουρναρα, τα δανεια του Πρωτου Θεματος των 36 εκατομμυριων ευρώ, που διαγραφτηκαν και δεν πληρωσαν παρα ελάχιστα, δεν τον πείραξαν!!

Μονο το δικο μου απειλουσε την ευσταθεια του Τραπεζικου συστηματος;;

Σήμερα που το δημοσιο δινει 900 εκατομμυρια και παιρνει το 30% της Τραπεζας και οι ιδιωτες 200 εκατομμυρια και παιρνουν το 60% παλι δεν τον πειραζει!!!

Στειλτε του Χαιρετισματα!!

__________

Υγ: δειτε πως προβληθηκε το βιντεο απο την ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ !!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: